Dijkstraat 117, 9120 Melsele

Huis Te Koop in Melsele

Op zoek naar een perfect onderhouden, kwalitatieve instapklare woning op een zeer centrale ligging?
Dan is deze halfopen bebouwing met 2 ruime slaapkamers (+ mogelijkheid voor 3de en 4de slaapkamer op de zolder) en garage vast iets voor u!
De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met een apart gastentoilet, een ruime woonkamer, een ingerichte keuken (voorzien van granieten werkblad, keramisch kookvuur, koelkast, dampkap, combi-oven en dubbele spoelbak) en een berging (met ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine). Via de living en de keuken geniet u een open zicht naar het ruime terras en de prachtig aangelegde tuin, die op haar beurt nog plaats geeft aan een praktische tuinberging!
De eerste verdieping geeft plaats aan twee ruime slaapkamers en een badkamer (ingericht met enkel lavabomeubel, douche met thermostatische kraan en hangtoilet).
Via een uittrekbare trap bereikt u de zolderverdieping met heel wat bergruimte en voorzien van een velux. De mogelijkheid bestaat om hier een vaste trap te voorzien en extra slaapkamers te creëren.
Naast de woning is een oprit voorzien met plaats voor 3 wagens en achteraan is er een ruime garage (met ingemaakte kasten en automatische sectionaalpoort) aanwezig.
De voornaamste troeven van deze woning zijn: de TOPligging, de ruime garage (met automatische sectionaalpoort), het alarmsysteem, gunstige EPC-score, CV op aardgas, driedubbele beglazing,...
Contacteer ons snel voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse, via telefoonnummer 03 344 77 44 of via info@homevast.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

172 kWh/m2

Pand Referentie

8TX8AXLKJNV3

510 m2

137 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Feb 2022--

11 Feb 2022€39.000.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu