Dijkstraat 116, 9120 Melsele

Huis Te Koop in Melsele

Op zoek naar een centraal gelegen gezinswoning met drie slaapkamers en grote zolderruimte? Dan is deze woning vast iets voor u!
Deze recente woning (2011) met gezellige tuin is gelegen op een boogscheut van het centrum van Melsele.

Op het gelijkvloers voorziet de woning een inkomhal, een ruime leefruimte met open keuken voorzien van alle comfort (keukeneiland met granieten werkblad, combi-oven Siemens, koelkast Siemens, inductiekookvuur Siemens en dampkap Novy), een praktische berging (met aansluiting voor wasmachine en uitgietbak) en een apart gastentoilet met handenwasser.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer (voorzien van ligbad, regendouche, badkamermeubel met dubbele lavabo en spiegelkasten, hangtoilet en brede handdoekwarmer).

De tweede verdieping geeft plaats aan een zolderruimte van maar liefst 33 m². Momenteel is de zolder bereikbaar via een uittrekbare trap, maar de mogelijkheid bestaat om hier een vaste trap te voorzien.

De woning beschikt bovendien over een ruime inpandige garage met automatische poort, een gezellige zuidwest-georiënteerde tuin (terras dient hier nog aangelegd te worden) en een ruime voortuin (nog aan te leggen oprit) met plaats voor 3 wagens.

De voornaamste troeven van deze woning zijn: de bereikbaarheid (vlakbij invalswegen zoals E34/E17/N70), de mogelijkheid voor 4 slaapkamers, aanwezigheid van ventilatiesysteem type C, de ZUIDWEST oriëntatie, de gunstige EPC-waarde, ...

Wenst u een bezoek te brengen aan deze ideale gezinswoning?
Aarzel dan niet ons te contacteren en plan nu uw bezoek in, dit kan via info@homevast.be of op het telefoonnummer 03 344 77 44.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

131 kWh/m2

Pand Referentie

OXTG0ML4JT-7

250 m2

183 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022--



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu