Kerkstraat 6, 3850 Nieuwerkerken

Huis in Nieuwerkerken

€395.000

We bevinden ons in de Kerkstraat in Nieuwerkerken, ter hoogte van het nummer 6 houden we halt bij een knappe open bebouwing op een riant zuidoost gericht perceel van 14 are en 99 centiare. De gevel, met een breedte van om en bij de 16 meter geeft ons meteen een goede indruk van hoe ruim deze woning is.

Langs de inrit van de woning, die volledig werd aangelegd met kasseien, krijgen we toegang tot de voordeur van de woning en de dubbele garage. Achter de voordeur bevindt zich een ruime inkomhal met apart gastentoilet. Vanuit de inkomhal krijg je toegang tot de praktische bureelruimte, die je eventueel ook zou kunnen inrichten als vestiaire, en de ruime leefruimte met eetkamer. Wanneer je de leefruimte binnenwandelt valt de aangename lichtaanval van de grote raampartijen aan de achterzijde meteen op, deze ramen zorgen niet alleen voor een aangename lichtinval maar ook voor een prachtig zicht naar de fantastische achtertuin. In de winter kan je gebruik maken van de houthaard in de leefruimte, dit zorgt voor extra warmte en gezelligheid.

Aansluitend aan de leefruimte krijg je toegang tot de ruime ingerichte keuken, hier kan je makkelijk een tafel plaatsen zodat je ook hier in alle rust kan genieten van het zicht naar de achtertuin. Vanuit de keuken krijg je rechtstreeks de toegang tot het terras in de achtertuin, waar je in de zomer de hele dag zalig kan genieten van de zon. Praktische bergruimte heb je ter beschikking aansluitend aan de keuken, buiten een praktische berging bevindt zich hier ook een wasplaats met een douche en de nodige nutsvoorzieningen voor het aansluiten van je wasmachine en droogkast.

De dubbele garage geeft je de mogelijkheid om 2 wagens veilig binnen te parkeren, een van de poorten werd reeds uitgerust met een elektrische motor. Uiteraard is er naast de ruimte in de garage ook voldoende bijkomende parkeermogelijkheid op de inrit voor de woning.

Via de houten trap krijg je toegang tot de nachthal op het eerste verdiep, van daaruit krijg je toegang tot de 4 slaapkamers van de woning, de badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet en een handige polyvalente ruimte die volledig naar wens kan ingericht worden. Deze ruimte meet ongeveer 25m² en hier krijg je via de vide een overzicht over de leefruimte beneden. Verder krijg je vanuit de nachthal via een luik toegang tot de zolder van de woning, die eventueel als bijkomende stockageruimte gebruikt kan worden.

In de ondergrond beschikt de woning over een praktische kelderruimte die momenteel is ingericht als stockageruimte, hier bevindt zich ook een CV-ruimte met de verwarmingsketel op stookolie. Bovendien beschikt de woning ook over een regenwaterput met een inhoud van 5000 liter.

De tuin van de woning is een absolute parel. De tuin werd volledig aangelegd en werd voorzien van een zeer ruim terras aan de woning, achteraan in de tuin vind je nog een tweede terras waar je kan genieten van de laatste zonnestralen voor de zon onder gaat. Achter het perceel bevinden zich lang uitgestrekte agrarische gebieden waardoor stilte en rust in de achtertuin een garantie is.

Word jij de nieuwe bewoner van deze knappe open bebouwing in de Kerkstraat te Nieuwerkerken? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder met de aankoop van je nieuwe woonst. (Tel. 011/69.76.40)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

356 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.341

Pand Referentie

QSYKLBF1SPVB

1499 m2

195 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Mar 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu