Kerkstraat 58, 3850 Nieuwerkerken

Huis in Nieuwerkerken

€319.000

RUIME INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 4 SLK + INPANDIGE GARAGE OP 10A77CA

Langs de Kerkstraat ter hoogte van nummer 58 vinden we deze charmante halfopen bebouwing terug in Nieuwerkerken. Deze woning is gelegen op een boogscheut van het stadscentrum en toch vlot bereikbaar. Het centrum, restaurants en winkels liggen op wandelafstand en zijn eveneens heel makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto. Alles wat u maar nodig kan hebben, is hier dus voor handen. Omliggende steden zoals Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren zijn eenvoudig bereikbaar door de verschillende verbindingswegen. En door zijn centrale ligging hebben gezinnen met kinderen de keuze uit een aantal scholen die zich op fietsafstand bevinden, maar ook aan sportfaciliteiten hebt u hier zeker niets te kort.

U komt de woning binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Vervolgens vinden we de gezellige woonkamer met voldoende ruimte voor uw eet- en zithoek. De houtkachel zorgt hier op zijn beurt voor de nodige gezelligheid. Aansluitend vinden we de keuken, die volledig werd gerenoveerd en geïnstalleerd in 2010. Vervolgens is de woning voorzien van een veranda waar u kan genieten van een mooi uitzicht op de zuidoost georiënteerde tuin. Verder is er op het gelijkvloers nog ruimte voor 2/3 mooie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Eventueel kan de kleinste kamer hier ook dienst doen als bureelruimte en/of speelkamer.

De vaste trap brengt ons naar de zolderverdieping waar reeds een vierde slaapkamer werd ingericht alsook een sanitaire ruimte met lavabo en toilet. Eventueel is hier nog ruimte voldoende voor het inrichten van een vijfde slaapkamer of extra hobby-ruimte.

Tot slot is de woning grotendeels onderkelderd. Hier vinden we de ruime wasplaats en de inpandige garage terug. Heeft u meerdere wagens? Geen probleem, er is namelijk ook nog een ruime carport met aparte fietsenstalling. De volledig omheinde en aangelegde tuin maakt het plaatje helemaal compleet.

Bent u dus op zoek naar een centraal gelegen, instapklare gezinswoning? Maak snel een afspraak op het nummer 011/30.50.50 of stuur een mailtje naar catherine@immogroep5.be!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

241 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.075

Pand Referentie

GK66VQ6L07NJ

1.077 m2

176 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Mar 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu