Dijk 29, 2861 Onze-lieve-vrouw-waver

Huis Te Koop in Onze-lieve-vrouw-waver

€874.000

Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich dit appartementsgebouw met een appartement op het gelijkvloers en een duplex appartement. U bevindt zich hier vlakbij winkels, eet- en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

Appartementsgebouw

Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich dit appartementsgebouw met een appartement op het gelijkvloers en een boven gelegen duplex appartement.

We betreden het het appartement op het gelijkvloers. Hier vinden we een ruime leefruimte waar u een aparte eetplaats en een gezellige zithoek kan inrichten. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend kan u een ruime slaapkamer terugvinden. Verder omvat het appartement een lichtrijke veranda, een berging/wasplaats, een apart toilet en de badkamer met dubbele lavabo en ligbad. U beschikt ook nog over een leuk terras.

Op de eerste verdieping bevindt zich het duplex appartement. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen. Deze kunt u inrichten met een zithoek, eetplaats en bureauruimte. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime, goed georiënteerde terras, waar u steeds kunt genieten van het mooie weer. Verder beschikt u over een volledig ingerichte keuken, voorzien van de voornaamste toestellen met aangrenzend een aparte berging/wasruimte. De nachthal op de tweede verdieping geeft ons toegang tot drie slaapkamers en de badkamer uitgerust met dubbele lavabo, douche en ligbad.

Bijzonderheden:
- Uitstekende locatie
- Momenteel beiden verhuurd
- 2 appartementen met aparte inkom

Woning

We betreden de woning via de inkomhal. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Verder beschikt het gelijkvloers over een ruim bureel, een keuken, voorzien an de voornaamste toestellen, een tweede eetkamer en een royale speelruimte met vestiaire die zich schikt voor verschillende doeleinden. Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het volledig aangelegd terras en de ruime tuin. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers en de ruime badkamer uitgerust met dubbele lavabo, toilet, ligbad en douche. U beschikt verder nog over een tweede badkamer voorzien van lavabo en bad. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt mogelijkheid voor extra slaapkamers. In de ruime, goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

Bijzonderheden:
- Ruim perceel
- 3 slaapkamers
- Uitstekende locatie

Zowel de 2 appartementen, als de woning zijn momenteel verhuurd. Zij bieden beiden een interessant huurrendement. Dit is daarom een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een investering op een uitstekende locatie. Contacteer ons alvast voor meer informatie op 0472 22 12 41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

724 kWh/m2

Pand Referentie

R1GSXMSBESGZ

1636 m2

542 m2

7 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

13 Sep 2022€874.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu