Dijk 31, 2861 Onze-lieve-vrouw-waver

Huis Te Koop in Onze-lieve-vrouw-waver

€379.000

Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich deze woning met 3 slaapkamers op een ruim perceel. U bevindt zich hier vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. Verder geniet u van een uitstekende bereikbaarheid.

We betreden de woning via de inkomhal. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Verder beschikt de gelijkvloers over een ruim bureel een keuken die voorzien is van de voornaamste toestellen, een tweede eetkamer en een royale speelruimte met vestiaire die zich schikt voor verschillende doeleinden. Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het volledig aangelegd terras en de ruime tuin. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers en de ruime badkamer uitgerust met dubbele lavabo, toilet, ligbad en douche. U beschikt verder nog over een tweede badkamer voorzien van lavabo en bad. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt mogelijkheid voor extra slaapkamers. In de ruime, goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een woning met garage op een ruim perceel. Contacteer ons op 0492 35 42 41 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Ruim perceel
- 3 slaapkamers
- Uitstekende locatie

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

708 kWh/m2

Pand Referentie

PX3OL4JP-OTV

1636 m2

273 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Sep 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu