Weg naar Zwartberg 378, 3660 Oudsbergen

Huis in Oudsbergen

€329.000

Omschrijving Ruime gezinswoning op een perceel van 9a12ca voorzien van 4 slaapkamers, een bureelruimte, een riante leefruimte en 2 garages in de kelder! Deze ruime gezinswoning is gelegen op een perceel van 9a12ca, de woning beschikt over 4 slaapkamers, een riante leefruimte en 2 garages in de kelder. Door de ruimte en de bureelruimte aan de voorzijde van de woning, is deze woning ook geschikt voor gemengd gebruik: woonst/commerciële doeleinden. Ook een kangoeroewoning is een van de mogelijkheden! De woning werd grondig gerenoveerd in 2004!

EXTRA TROEF: Zonnepanelen mét certificaten (nog 10 jaar à 270€ per 1000 kW)

Indeling:
Via de voordeur komen we in de inkomhal, deze inkomhal leidt enerzijds naar de bureelruimte aan de voorzijde van de woning. Verder naar de ruime living van 35 vierkante meter en de keuken van 22 vierkante meter. Zowel de living als de keuken zijn uitgerust met een tegelvloer. In de living is er een houtkachel en de keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een gootsteen. Aansluitend is er een ruime veranda van maar liefst 30 vierkante meter! Deze veranda is volledig voorzien van een tegelvloer en aluminium ramen. Vervolgens is er op het gelijkvloers een gastentoilet, een badkamer uitgerust met een douche, een tweede toilet, aansluiting voor het wasmachine en een badmeubel met dubbele wastafel. Tenslotte is er een gelijkvloers slaapkamer van 16 vierkante meter voorzien van airco!

1ste verdieping:
Via een trap in de inkomhal komen we op de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal leidt naar 3 slaapkamers en een 2de badkamer. De 3 slaapkamers zijn respectievelijk ca. 16, 14 en 21 vierkante meter groot! Deze werden voorzien van laminaatvloer, de grootste slaapkamer beschikt over inbouwkasten. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een ligbad, er is een 3de wc en een badmeubel met 2 wastafels.

Kelder:
De volledige woning is onderkelderd, zo zijn er 6 ruimtes en een grote inpandige garage geschikt voor 2 auto's. Deze garage is te bereiken via een grote poort met bediening!

Tuin:

Details:
Deels houten, deels pvc ramen, rolluiken
Dubbele beglazing
Elektriciteit volledig conform verklaard (tot 2036)
CV op aardgas & houtkachel aanwezig in living
Spouwmuur werd geïsoleerd

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

269 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.149

Pand Referentie

KIFMZ-RQAHGF

912 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Apr 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu