Weg naar Zwartberg 254, 3660 Oudsbergen

Huis Te Koop in Oudsbergen

€359.000

Welkom in Oudsbergen! Met een oppervlakte van 116 km² is dit de grootste gemeente van Limburg. Het is een paradijs voor wandelaars, fietsers en mountainbikers. Alle basisvoorzieningen zijn terug te vinden binnen handbereik en er is een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten

Deze gezellige gelijkvloerse woning is opgebouwd in 1975 en is gelegen op de Weg naar Zwartberg op een perceel van 10a17ca. Het is door de jaren heen volledig aangepakt wat maakt dat deze woning instapklaar is. Via de inkomhal komen we in de ruime woonkamer met aansluitend de keuken. In de nachthal bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer. Ook beschikt de woning nog over een automatische poort en ruime kelder dat voor de nodige opbergruimte zorgt.

Verder is er op de zolder nog een mogelijkheid een 4e kamer in te richten met een vaste trap vanuit de inkomhal.

Enkele troeven: ​​​​​​Locatie: Gelegen op de Weg naar Zwartberg, de ideale invalsweg waardoor je op enkele minuten in de omliggende gemeentes bent. Instapklaar: Deze woning werd volledig vernieuwd. Je beschikt over de nodige wooncomfort en zal meteen kunnen genieten van jouw nieuwe thuis! Moderne technieken: Ondanks haar leeftijd is deze charmante woning al voorzien airco, ventilatie, zonnepanelen een goedgekeurde elektrische installatie en uiteraard de nodige isolatie! Praktische indeling met ruime kamers: O.w.v. uitstekende breedte- en diepteverhouding van de woning beschik je over 3 ruime slaapkamers en woonkamer waar elke vierkante meter benut wordt.
Ben je op zoek naar wooncomfort? Geen behoefte om zelf nog te renoveren of om grote verbouwingen uit te voeren? Wij zijn er zeker van dat deze woning iets voor jou is! Contacteer ons voor een bezoek via impact@era.be of bel gerust naar 089 46 48 63.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

347 kWh/m2

Pand Referentie

GAEIPRWKMS5T

1017 m2

209 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu