Kerkstraat 21, 3321 Outgaarden

Huis in Outgaarden

€365.000

Op te frissen woning met een waaier aan mogelijkheden en met o.a. een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 358 m², 4 slaapkamers, aangename tuin, ruim bijgebouw met de mogelijkheid voor uitbreiding, praktijkmogelijkheden voor zelfstandigen/vrij beroep en zoveel meer.

Het gelijkvloers van de woning bestaat uit een ruime woonkamer/praktijkruimte, aparte inkomhal, keuken, eetruimte en een veranda met toegang naar de tuin. In de huidige situatie wordt de veranda als woonruimte gebruikt en de woonkamer vooraan als praktijkruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich een traphal, slaapkamer 1 met een extra doorloopkamer/dressing, slaapkamer 2 met eveneens een aparte dressing en een ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet.

De tweede verdieping/zolder beschikt over een nachthal en slaapkamer 3 en 4.

Verder beschikt de woning over een kelder. Aan de buitenkant bevindt zich links vooraan een oprit die plaats biedt aan twee voertuigen. Deze oprit is eveneens de toegang naar de binnenkoer en de inpandige garage. Achteraan beschikt de woning over een aangename tuin met terras, zwembad en grasveld.

Vervolgens bevindt zich aan de binnenkoer ook een ruim bijgebouw met een oppervlakte van +/- 100 m² per verdieping. Dit bijgebouw biedt een waaier aan mogelijkheden (extra bewoonbare oppervlakte, aparte praktijkruimte, garage, etc). 

De woning beschikt over een goede verkeerstechnische ligging t.o.v. E40, openbaar vervoer, verbindingen naar omliggende steden, scholen, winkels, restaurants, etc.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€854

Pand Referentie

WAH94DN-KJXH

774 m2

358 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

11 Jul 2022€365.000

27 Jun 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu