Kerkstraat 42, 3321 Outgaarden

Huis Te Koop in Outgaarden

€965.000

Deze unieke eigendom bevindt zich in het pittoreske Outgaarden bij Hoegaarden, met een goede verbinding via de E40 naar Brussel als Luik.
De eigenaars hebben in de loop de jaren de hoeve gerenoveerd naar alle hedendaagse comfort maar met oog voor de authenticiteit.
De eigendom bestaat uit een ruime instapklare woning met 4/5 slaapkamers en de mogelijkheid om een praktijkruimte/vrij beroep uit te oefenen. De woning heeft zeer veel mogelijkheden en kan naar meerdere units omgevormd worden.
De hoeve omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, die rechts toegang geeft naar de leefruimte met houtkachel en de eetplaats met aansluitend de keuken. Achter de grote marmeren deur ligt een zeer ruime berging met toegang tot de achterinkom en de technische ruimte.
Op het eerste verdiep aan de linkerkant treffen we een loft met drie slaapkamers en twee badkamers aan. De loft bestaat uit een zitruimte met eetplaats, keuken, een badkamer met dubbele lavabo, bad/douche en een toilet. Vanuit de zitruimte gaat u naar de mezzanine waar u een bureauruimte/speelruimte kunt creëren. Hier bevinden zich ook de twee ruime slaapkamers. In de zolder bevindt zich nog de masterbedroom met badkamer en dressing. De loft kan ook gemakkelijk omgevormd worden tot slaapkamers.
Op het eerste verdiep aan de rechterkant bevinden zich nog twee ruime slaapkamers met een inloopdressing en een badkamer met douche, bad en toilet.
Op het binnenplein van de hoeve bevindt zich een zwembad met doucheruimte.
Verder treffen we nog een grote bureauruimte van 45m² en een polyvalente ruimte van 60m² aan. Een grote schuur van 180m² die nog naar verschillende doeleinde ingericht kan worden. De Zuidwest georiënteerde tuin met petanquebaan en serre zijn nog een groot plus punt van deze unieke woning. Voor de auto’s zijn er nog twee overdekte staanplaatsen voorzien op het binnenplein.
Als kers op de taart treffen we nog een prachtige orangerie in de woning aan waar het zomer en winter zalig vertoeven is met vrienden en familie, uniek!
Voor meer inlichtingen of een bezoek contacteer Mieke op 0493/29 00 49 of tienen@immojanstas.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

290 kWh/m2

Pand Referentie

OK6EQAHK28T5

1652 m2

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€965.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

n/a

Menu