Tisselrietweg 49, 3910 Pelt

Huis in Pelt

€1.395.000

Riante villa met 5 slaapkamers op zeer rustige locatie
ligging: Deze prachtige villa is gelegen op een zeer gunstige en rustige omgeving te Pelt, toch is de woning gelegen in de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.
indeling: ruime inkomhal, ruime living, gezellige woonkamer, eetkamer, veranda, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamer, dressing en ruime garage
beschrijving: We treden deze prachtige villa binnen via de ruime inkomhal met riante trap die vernieuwd werd met een nieuwe leuning en gang die een directe verbinding geeft naar de ruime leefruimte die bestaat uit een gezellige living afgewerkt met oog voor detail en hoogwaardige materialen ook geniet deze ruimte van zeer veel lichtinval en een gezellige haard. Aansluitend vindt men de ruime eetkamer met aansluitende keuken die voorzien is van alle luxe en nodige apparatuur. De aansluitende bijkeuken vult deze keuken perfect aan met de nodige opbergruimte. Eveneens op het gelijkvloers is de master te vinden met aansluitende badkamer die is voorzien van bubbelbad, 2 douches, toilet en dubbel lavabo. boven treffen we 4 ruime slaapkamers die allemaal geniet van natuurlijk lichtinval en een aangenaam uitzicht over dit prachtig domein. Ook boven geniet men van een badkamer die is voorzien van alle comfort zoals bubbelbad, douche en lavabo. De woning geniet verder van een hoogwaardig alarmsysteem dat bestaat uit verschillende componenten, ruime garage met nieuwe geautomatiseerde poort en met 4 staanplaatsen en een gigantische buitenruimte. Al het hekwerk rond de woning werd vernieuwd. Ook werden een geautomatiseerde poorten geplaatst. Het dak werd onderhanden genomen en de buitenkant van de woning werd helemaal opnieuw geschilderd. Ook de tuin werd helemaal onderhanden genomen, voorzien van nieuwe beplating en de vijvers rond de woning werden volledig in orde gezet en voorzien van nieuw hekwerk. Binnen is eveneens alles geschilderd en werd overal een nieuwe vloer voorzien. Samengevat een parel voorzien van alle nodige comfort, veiligheid en rust.
bijzonderheden:
- EPC: 171 kwh/m² per jaar
-  5 ruime slaapkamers
- zeer rustig gelegen en zeer ruime buiten oppervlakte
- hoogwaardig afgewerkt

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

171 kWh/m2

Pand Referentie

O2H0J0T35T3J

8843 m2

425 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Feb 2022€1.395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu