Tilburgseweg 91, 2382 Poppel

Huis in Poppel

€625.000

Mooi gelegen villa met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, leefruimte met open keuken, lift naar de eerste verdieping, zolder, kelder, inpandige garage, riante bijgebouwen, paardenstallen, mooi aangelegde tuin, weiland,... . Gelegen op een perceel van +/- 11.086m² te Poppel. Ideaal voor de paardenliefhebbers. Een steenworp van de Nederlandse grens.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de inkomhal op natuursteen. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot het kantoor/slaapkamer en tot de ruime leefruimte op parket met open keuken. In de woonkamer is het gezellig vertoeven vanwege de houthaard en u geniet van een geweldig uitzicht in eigen tuin. De keuken is voorzien van alle nodige kwaliteitstoestellen zoals combi-oven, wastafel, vaatwasmachine en koelkast. Het RVS keukenblad is in hoogte verstelbaar. De badkamer is voorzien van een inloop regendouche, wastafel en een ruim toilet. De inbouwkasten bieden veel opbergmogelijkheden en de wasmachine en droogmachine zijn hierdoor netjes weg gewerkt. Verder is er op het gelijklvloers nog de inpandige garage voorzien met elektrische poort. Vanuit de inkomhal heeft u nog toegang tot de kelder.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap of de lift brengt u naar de eerste verdieping. De overloop op parket biedt u enerzijds toegang tot de ruime master bedroom met ensuite dressing, anderzijds naar de bureauruimte voorzien van veluxramen met elec. screens programmeerbaar. De tweede slaapkamer op de eerste verdieping voorzien van extra isolerend glas. De luxueuze badkamer(KWC kranen) is voorzien van een ligbad, dubbele inloop regendouche, sauna, dubbele wastafel en toilet. Verder is er nog een handige zolderverdieping die veel opbergruimte biedt.

Buiten:
De mooi aangelegde tuin is ideaal georiënteerd op het westen. U geniet van een geweldig uitzicht over eigen achterliggend weiland. In de tuin zijn riante bijgebouwen voorzien. Het eerste bijgebouw(recent vernieuwd) is handig als berging. Het tweede bijgebouw is heerlijk om in te vertoeven vanwege de houtkachel en de raampartijen. Het aangrenzend weiland is ideaal voor paardenliefhebbers en tevens bereikbaar via achterliggende weg. In de weide is nog een bijgebouw voorzien.

Bijzonderheden:
- Alle voorzieningen op het gelijkvloers
- Woning is in zijn geheel toegankelijk met een rolstoel
- Uitbreiding mogelijkheden van de leefruimte
- Regenwaterput kan op toilet worden aangesloten
- Vorstvrije kranen door de tuin
- Verlichting en elektra door de tuin
- Mogelijkheid voor het creëren extra slaapkamers
- Riant bijgebouw ideaal om in te vertoeven
- Kelder en kruipruimte
- Weide is ideaal voor paardenliefhebbers (tevens bereikbaar via achterliggend perceel en voorzien van twee waterputten)

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3150

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

229 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.134

Pand Referentie

TACL6DJV434K

11086 m2

200 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Apr 2022€625.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu