Tilburgseweg 129, 2382 Poppel

Huis in Poppel

€325.000

SURPRISE! Wat op ’t eerste zicht een grote villa lijkt, zijn in realiteit 2 volwaardige huizen!
Deze woning is de oorspronkelijke hoevewoning, met nog heel wat authentieke elementen. Maarrrr…vergis je niet, want deze woning werd structureel in een nieuw jasje gestopt, en is in 2003 voorzien van een nieuwe gevelsteen, isolatie, ramen en dak.
Bonus: de woning rechts is ook te koop. Veel mogelijkheden, zegt u? Absoluut! Met familie of vrienden een woning kopen? Topplan! Of eerder de ene woning als eigen stekje gebruiken, en de andere verhuren? Ideaal rendement! Ook erg handig als woning met praktijkruimte of kantoor.
Indeling:

De karaktervolle woonkamer neemt je terug mee in de tijd, met de authentieke elementen zoals de houten balken en prominente haard. Iets te veel nostalgie, en liever iets neutraler? No worries, met een likje verf en een andere vloer tover je de ruimte zo om.
De keuken werd een aantal jaren geleden al gemoderniseerd, en is instapklaar. Check ook die zee van ruimte! Achteraan werd nog een gezellige tuinkamer voorzien. Ook hier werd een kachel geplaatst, dus heerlijk vertoeven in zomer en winter.
Verder werden beneden 2 badkamers voorzien: de originele badkamer – ook vernieuwd – is voorzien van een bad. De andere badkamer – die erg recent nog geplaatst werd – is aangepast aan het oudere publiek, en is met enorme inloopdouche. Een toilet is ook aanwezig.
Tenslotte is er nog een handige berging – met kastenwand – en aparte wasplaats.
Een eerste slaapkamer bevindt zich beneden. Dit is een enorme ruimte die – indien gewenst – opgesplitst kan worden in 2 kamers. Deze werd slechts 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en ingericht met vaste kasten en apart toilet.
De eerste verdieping is de laatste jaren niet meer in gebruik, maar de basis is er. Er werden momenteel 2 erg grote slaapkamers voorzien. Een fijn projectje voor de handige Harrie/Hennie.
Er werd een (erg brede) oprit voorzien, met een compacte, maar gezellige tuin. Achter de tuin werd ook nog een deel verhard. Een garage is momenteel niet aanwezig.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

287 kWh/m2

Pand Referentie

56BNIQ3DUBW-

950 m2

215 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Jun 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu