Leeuweriklaan 6, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€575.000

Zeer mooi gelegen laagbouw villa op een rustige locatie in het groen. De villa biedt u o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers, een gezellige orangerie (veranda), een keuken, een bijkeuken/wasplaats, een dubbele inpandige garage en een mooi aangelegde tuin. Gelegen op een perceel van 1.760m² te Poppel.

Gelijkvloerse verdieping:
U betreedt de villa via de riante inkomhal met een apart gastentoilet. U kijkt rechtstreeks uit op de gezellige orangerie die tevens veel natuurlijk daglicht geeft aan de omliggende ruimtes. De woonkamer (ca.80m²) is een aangename ruimte om in te vertoeven. Deze werd voorzien van een gezellige gashaard en geniet van een schitterend zicht over eigen tuin / aangrenzende landbouwgronden. De keuken werd voorzien van alle nodige inbouwtoestellen en -kasten. Aan de keuken bevindt zich nog de bijkeuken/wasplaats met zij-inkom. De woning biedt u verder 4 slaapkamers waarvan de master bedroom een ensuite dressing en badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet heeft. De logeerkamer werd eveneens voorzien van een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. De dubbele inpandige garage met elektrische poort is ideaal om uw auto's binnen te parkeren en biedt nog een handige opbergruimte.

(Zolder)verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste houten trap langs de inpandige garage. De verdieping biedt nog vele mogelijkheden zoals het creëren van extra kamers. Hier bevindt zich tevens de recent vernieuwde verwarmingsinstallatie.

Buitengebeuren:
In de mooi aangelegde tuin komt u volledig tot rust en geniet u van een geweldig uitzicht. De tuin en het terras zijn ideaal georiënteerd op het zuiden. Het terras (voorzien van een elektrische zonneluifel) is bereikbaar via de schuifraam van de keuken en de zij-inkom bijkeuken. De oprit biedt voldoende mogelijkheden om auto's te parkeren. Vervolgens is er nog een extra poort aan de zijkant van het perceel. Het perceel is omheind en is voorzien van een tuinhuis.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden en duurzaam gebouwd
- Alle voorzieningen op de gelijkvloerse verdieping
- De (zolder)verdieping biedt nog verscheidene mogelijkheden
- EPC-score van 265 kwh/m²/j
- Verwarmingsinstallatie (recent vernieuwd)
- Gezellige orangerie (veranda)
- Kruipruimte aanwezig
- Gelegen op een rustige locatie in een residentiële villawijk te Poppel

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via ons interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3363

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

265 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.921

Pand Referentie

4FMJ4HH4FPZ7

1760 m2

392 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€575.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu