Leeuweriklaan 4, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€695.000

Ruime villa (Bedaux architectuur) op ca. 1.899m², gelegen op een mooie locatie in het groen met uitzicht over de weilanden. 
De woning bevindt zich in een rustige villawijk nabij de Nederlandse grens en biedt u onder meer: 4 slaapkamers, 3 badkamers, sauna, inpandige garage voor 2 auto's en een aangename tuin met volledige privacy.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de inkomhal met ruim gastentoilet en wastafel. Links van de inkomhal bevindt zich een ruime kamer (ca.25m²). Deze dient nu als kantoor maar is ook ideaal voor praktijk aan huis of een 4e, gelijkvloerse slaapkamer. Ruime woonkamer (ca.44m²) met  gashaard en aparte eetkamer (ca.20m²). De keuken is voorzien van alle nodige kwaliteitstoestellen zoals: 6 pits Siematic gasfornuis, Miele afwasmachine, Imperial oven, Imperial magnetron, Bosch koelkast en dubbele spoelbak. Aangrenzend is er een handige berging. De ruime inpandige garage biedt plaats aan 2 wagens en is voorzien van een grote elektrische poort. Tot slot is er nog een aangename welness ruimte met sauna, inloopdouche en toilet.

Eerste verdieping + zolder: 
De vaste houten trap (extra breed) in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers van ca. 27m², 19m² (met dressing) en 17m². De masterbedroom is voorzien van handige inbouwkasten en ensuite badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en bidet. De 2e badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor was- en droogmachine. Verder zijn er nog 2 handige bergruimtes. De vlizotrap in de gang brengt u naar de ruime zolder van ca. 55m².

Buitengebeuren: 
In de aangelegde tuin komt u helemaal tot rust en geniet u van volledige privacy. Aan de woning bevindt zich een ruim overdekt terras. De tuin is voorzien van verlichting, een vijver, parkingplaatsen en is ideaal georiënteerd op het Zuiden.

Bijzonderheden:
- Zeer mooie rustige ligging
- Volledige privacy
- Alle voorzieningen op het gelijkvloers, zodat gelijkvloers wonen mogelijk is 
- Ruime en functionele woning
- Ideaal georiënteerd op het Zuiden
- Magnetische waterontharder

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3428

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

179 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.941

Pand Referentie

8-CT3X-ZF4U9

1899 m2

1899 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

20 Oct 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu