Krommendijk 60, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€775.000

Zeer mooi gelegen villa met o.a. 6 slaapkamers, 3 badkamers, mooie leefruimtes, kantoor, riante garage met gezellige bar, verwarmd zwembad,... . Gelegen op een perceel van 1.175m² nabij het centrum van Poppel op een rustige locatie.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de riante inkomhal op natuursteen. In de inkom bevindt zich een ruime vestiaire en apart gasten toilet. De dubbele deuren geven toegang tot de riante leefruimte op Franse eiken parketvloer. De leefruimtes genieten van veel natuurlijkdaglicht en een geweldig uitzicht in eigen tuin. De gezellige woonkamer is voorzien van een openhaard in Franse steen. Aan de leefruimte bevindt zich de ruime woonkeuken voorzien van alle nodige inbouwtoestellen en inbouwkasten. Aan de keuken bevindt zich nog een handige aparte berging en de bijkeuken/wasplaats. Verder is er nog een televisiekamer voorzien met inbouwkasten en een apart bureau op het gelijkvloers.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 kinderkamers, master bedroom met ensuite dressing en vernieuwde badkamer, logeerkamer met eigen badkamer en een aparte berging. De ruimste badkamer is voorzien van alle luxe zoals inloopdouche, ligbad met jacuzzi, dubbele wastafel en toilet. De gasten badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
De vaste houten trap brengt u naar de volwaardige tweede verdieping. Hier bevinden zich nog 2 (slaap)kamers . De tweede verdieping biedt vele mogelijkheden en is in zijn geheel afgewerkt.

Buiten:
De mooi aangelegde tuin is lekker ruim opgezet en u geniet van voldoende privacy. Het verwarmd buitenzwembad is ideaal om aan te vertoeven en op het terras met gezellige overdekte bar kunt u altijd lekker in de zon liggen. Het bijgebouw biedt een ruime garage met elec. poort en een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de woning bevindt zich nog een overdekt terras met elec. luifel.

Bijzonderheden:
- Leefruimte opnieuw geschilderd in 2021
- Muren geïmpregneerd
- Verwarmingsketel(Buderus) vernieuwd in 2019 (verwarming op radiatoren)
- Alarm
- Hardhouten ramen met sierluiken
- Geen kelder wel kruipruimte
- Goed onderhouden en instap klaar
- Top ligging nabij het centrum van Poppel
- Nieuwe zonnepanelen zijn besteld

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3423

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

192 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.717

Pand Referentie

EXPJSURJXZKH

1175 m2

372 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

20 Oct 2022€775.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu