Krommendijk 56, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€650.000

Rustig gelegen gezinswoning met zwembad op perceel van ca. 1.220m² te Poppel!
Deze royale villa is gelegen in de grensstreek op een rustig gelegen perceel van ca. 1.220m² nabij het centrum van Poppel. De woning omvat een inkomhal, apart toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken, dubbele inpandige garage, gelijkvloerse badkamer en slaapkamer, boven 2 extra slaapkamers, badkamer, kitchenette en dakterras waardoor het mogelijk is een aparte studio te creëren, zolder en aangename tuin met zwembad en overdekt terras.

Indeling:
Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de statige inkomhal met vide die voorzien is van een vestiaireruimte en apart gastentoilet. Via de dubbele deur heeft u toegang tot de zeer royale woonkamer die baadt in het zonlicht door het gebruik van vele ramen. Hier heeft u zicht op de aangename tuin en de ruimte is kwalitatief afgewerkt met een natuurstenen vloer, gashaard en vloerverwarming.
De open keuken is voorzien van het nodige comfort (combi oven, keramisch kookvuur, koelkast, vaatwasmachine, natuurstenen werkblad en voldoende opbergruimte). Via de schuifdeur heeft u van hieruit toegang tot het overdekte terras.
In de bijkeuken heeft u de mogelijkheid de wasmachine en droogkast te plaatsen en is er extra kastruimte voorzien. Overigens is er ruimte voor 2 wagens in de dubbele inpandige garage. Deze zijn uitgerust met automatische poorten.
Het is perfect mogelijk om enkel op de gelijkvloerse verdieping te wonen door de inloopdressing, ruime slaapkamer en badkamer die voorzien is op deze etage. De badkamer is geïnstalleerd met hoekbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een tweede badkamer terug die voorzien is van een ligbad, douche, bidet, wastafel en toilet. Voorts 2 slaapkamers, ruime overloop en een extra keuken. Hierdoor is het mogelijk een aparte studio op deze verdieping te creëren. Op de overloop heeft u ook toegang via een schuifraam tot het dakterras.
De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Tuin:
Zeer aangename tuin met vernieuwd zwembad dat verwarmd wordt via zonne-energie, beregeningssysteem, tuinberging en overdekt terras. De tuin is volledig omheind waardoor privacy is gegarandeerd.

Bijzonderheden:
- Royale woning op rustig percelen
- Nabij centrum van Poppel
- Vernieuwd zwembad
- Vloerverwarming
- Mogelijkheid geheel op gelijkvloers te wonen + studio te creëren op de eerste verdieping
- Beregeningssysteem
Documenten Informatieplicht kadastraal plan bodemattest Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

306 kWh/m2

Pand Referentie

R6WFTBO4039C

1220 m2

218 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€650.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu