Jachtweg 4, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels

€255.000

IN OPTIE! Het allerbelangrijkste bij de zoektocht naar je droomhuis? Locatie, locatie en locatie! En laat dat nu net een grote troef zijn van deze opknapper. Niet enkel is deze woning gelegen aan de rand van het bos, maar ook de dorpskern, scholen, openbaar vervoer en winkel vind je op fietsafstand.
We geven het best toe: er is op termijn wel wat werk aan, maar je kan ‘m dan wél meteen helemaal naar je eigen hand zetten. En die locatie krijg je er dan gewoon gratis bij.

By the way, laat je niet misleiden door het misschien ietwat compacte aanzicht van de woning, want de bovenverdieping telt maar liefst 4 slaapkamers!
Indeling:

Via de inkomhal stappen we de woonkamer in. Een fijne ruimte om je ding mee te doen. Denk er even een ander plafond, een hippe laminaat en een likje verf bij, en dit ziet er meteen heel wat eigentijdser uit. Er is aansluiting voor het plaatsen van een kachel/haard. De centrale verwarming op aardgas werd trouwens vernieuwd (HR). Aansluitend is de keuken. Deze is basic, maar netjes.
Verder is ook de badkamer beneden. Ook deze lijkt wat gedateerd, maar werd steeds tot in de puntjes onderhouden. De (oorspronkelijke) garage is inpandig, en werd omgevormd naar een grote wasplaats/berging. Graag toch de auto binnen laten slapen? De originele poort zit er nog in!
Boven zijn maar liefst 4 volwaardige slaapkamers, en een bergruimte.
De tuin is onderhoudsvriendelijk én heerlijk rustig. Er werd een grote overkapping voorzien, en een extra bergruimte voor fietsen en tuinmateriaal.

Een toffe opknapper op een absolute toplocatie!
P.s. Vergeet niet je renteloze renovatielening aan te vragen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

873 kWh/m2

Pand Referentie

WTWBNL8LEKKR

446 m2

125 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€255.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu