Jachtweg 2, 2380 Ravels

Huis Te Koop in Ravels

€309.000

Ken je dat, zo van die huizen die ZO goed onderhouden werden, dat je bijna niet kan geloven dat er effectief iemand gewoond heeft? Dit is er zo eentje! Hobby van mevrouw: schoonmaken. Hobby van meneer: tuin onderhouden. En dat voel je.
Oké, sommige zaken zijn misschien lichtjes gedateerd, maarrrr…ze gaan écht nog wel heel wat jaren mee. Dus fan van een woning waar je zo in kan, en waar je daarna mondjesmaat helemaal je eigen ding mee kan doen? Yes please!
Indeling:

Een toffe binnenkomer, deze inkomhal. Niet alleen is ze voldoende ruim, maar ook komt hier de speelse indeling van de woning goed tot z’n recht. De kleine niveauverschillen houden het spannend, en zorgen voor een gezellige sfeer.

Op de begane grond vinden we de woonkamer. Deze werd vorig jaar nog volledig voorzien van een likje verf, dus enkel je meubel plaatsen en je bent klaar. Ook de grote ramen zijn een fijne bonus. Er is trouwens centrale verwarming op aardgas, maar in de woonkamer is nog een bijkomende aansluiting voor een kachel. (Dat bespaart weer een flinke gasrekening, of niet?) Aansluitend is de keuken , en een veranda.
Enkele trapjes lager komen we in de garage terecht. Graag wel even de autobanden schoonmaken als je de auto binnen zet, want zelfs de garage blinkt als een spiegel. Trouwens nog een extra slaapkamer of kantoor nodig? Als je de garagepoort vervangt door een raam, kan je hier nog een mooie, extra ruimte van maken. Achter de garage is nog een riante wasplaats/berging, die ook aansluiting heeft op de tuin.
Boven zijn er dan weer 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer werd enkele jaren geleden nog vernieuwd.

De zolder – momenteel niet afgewerkt – biedt nog wat ruimte voor uitbreiding.
De tuin ligt voornamelijk rondom de woning. Oké, de achtertuin is inderdaad beperkt, maar waarom zou je niet out-of-the-box denken? Aan de zijkant zijn meer dan voldoende mogelijkheden om het gezellig in te richten. Van verkeer heb je alleszins geen last, want de buurt is érg rustig. En…de woning ligt aan de rand van ’t bos. Gratis tuin en geen onderhoud!
Wij zijn fan! (Maar dat was al duidelijk, zeg je?)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

575 kWh/m2

Pand Referentie

CNSJNTJNSNAJ

435 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€309.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu