Heidestraat 114, 3621 Rekem

Huis Te Koop in Rekem

€969.000

In de exclusieve villawijk ‘Zilverkust’ staat deze instapklare gelijkvloerse villa met een woonoppervlakte van 413 m² op een perceel van 2.850 m². De villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een gezellige bibliotheek, een verwarmd binnenzwembad met sauna en een ruime binnenkoer met zonneluifel. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en contact met de tuin. Hier kunt u in alle rust optimaal genieten van gelijkvloers wonen en werken. Genieten van een sauna en zwembad zijn mogelijk in de wellnessruimte (55m²).

Bezichtig deze villa ook digitaal en 'loop' zelf door de villa. Kijk daarvoor op onze website of via:

https://my.matterport.com/show/?m=94eexYMZdSf

De residentiële, groene villawijk ‘Zilverkust’ heeft uitstekende verbindingen binnen België als ook in Nederland en Duitsland. Binnen circa 10 autominuten zijn steden als Maastricht, Maasmechelen en Genk bereikbaar. Binnen een half uur bent u in Aken en Hasselt. Aan de rand van deze rustige villawijk begint het Nationaal Park Hoge Kempen waardoor de rust van het bos en de dynamiek van de stad binnen handbereik zijn. Ook scholen en winkels zijn op minder dan 5 minuten met de auto bereikbaar.

Indeling:

Gelijkvloers:

De overdekte entree grenst aan een ruime inkomhal, welke beschikt over een vestiaire en apart gastentoilet met fonteintje. Dubbele deuren aan de rechterzijde geven toegang tot de bibliotheek/zithoek met authentieke open haard en ruime inbouwkasten.

Aan de andere zijde van de inkomhal is het bureau, eventueel ook in te richten als speelkamer of zithoek. Een trede lager bevindt zich de lichte leefruimte met een open haard en grote ramen aan drie zijden. Aansluitend is er de eetkamer, groot genoeg om samen met familie en vrienden te dineren.

De complete, moderne hoogglanskeuken sluit aan op de binnenkoer. De keuken is volledig ingericht met o.a. een Amerikaanse koelkast met wijnkoeler, frigo en diepvriesvak. Ook de vaatwasser op hoogte maakt het gemakkelijk voor uw comfort. De keuken is voorzien van vloerverwarming, inbouwverlichting en biedt ruimte om een tweede eettafel neer te zetten.

In de hoek van de eetkamer is een doorgang naar de nachthal, waaraan 4 slaapkamers en 2 badkamers grenzen.

Slaapkamer 1/master bedroom: circa 22 m² met een dressing, badkamer (circa 13 m²) en eigen zonneterras. De badkamer is ingericht met dubbele lavabo, toilet, ligbad en douche.

Slaapkamer 2 en 3: beiden circa 15 m² met zicht op de zijtuin.

Slaapkamer 4: circa 14 m² met inbouwkasten en zicht op zijtuin.

Badkamer 2: circa 6 m² met dubbele lavabo en inloopdouche. Deze geheel vernieuwde ruimte is bereikbaar vanuit de nachthal.

In de nachthal is er verder nog een berging met C.V.- en zwembadinstallatie en voldoende opbergruimte. Achteraan de villa bevindt zich de wellnessfaciliteit bestaande uit een sauna, apart toilet en een verwarmd binnenzwembad.

De villa is grotendeels voorzien van een parketvloer en is uitgerust met een alarmsysteem. Door de grote raampartijen geniet u optimaal van het tuincontact.

Tuin:

De volledig omheinde tuin biedt optimale privacy waardoor u kunt genieten van alle rust in deze bosrijke omgeving. De binnenkoer is bereikbaar via de keuken, hal en wellnessruimte. Deze beschikt over een zonneluifel over de gehele lengte. Aan de zijkant van de villa bevindt zich de oprit met carport voor 3 auto's. Verder is er nog een tuinhuis voor de opslag van tuinmateriaal.

Energieprestatie en binnenklimaat (EPB-EPC)
Certificaat beschikbaar: Ja
EPC certificaatnummer: 20220725-0002644789-RES-1
Berekende energiescore: (kWh/m²): 364
Het certificaat is geldig tot en met: 25/07/2022

Informatie stedenbouwkundige voorschriften:
Ruimtelijke ordening
STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNING: ja
MEEST RECENTE BESTEMMING: Woongebied - parkgebieden
DAGVAARDINGEN UITGEBRACHT: Geen dagvaardingen uitgebracht
VOORKOOPRECHT OP DIT GOED: Niet van toepassing
VERKAVELINGSVERGUNNING VERKREGEN

Overstromingsgevoelige gebieden
O-PEIL: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Beschermd erfgoed
GEÏNVENTARISEERD ERFGOED: Nee
BESCHERMD ONROEREND ERFGOED: Nee

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

364 kWh/m2

Pand Referentie

T9QAH-X8TKXI

2850 m2

375 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

07 Nov 2022€969.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu