Turnhoutsebaan 120, 2470 Retie

Huis Te Koop in Retie

€365.000

Ligging:
Gelegen vlakbij het centrum van Retie op slechts 2,5 km tot de autostrade E34 (Eindhoven-Antwerpen). Commercieel interessante ligging voor een zelfstandige activiteit aan huis

Omschrijving:
Dit mooie landhuis is gelegen op een perceel van ca. 997m² en beschikt over een mooie grastuin, tuinhuis en een afgesloten garage. We komen de woning binnen in de statige inkomhal dewelke toegang geeft tot de leefruimte enerzijds en een bureauruimte die uitermate geschikt is voor een zelfstandige activiteit aan huis, anderzijds. De ruime woonkamer bestaat uit een zithoek en een eetgedeelte nabij de keuken en beschikt over 3 grote raampartijen en een houtkachel. Aansluitend treffen we de keuken dewelke mooi zicht biedt over terras en tuin. De keuken kan ook bereikt worden via de achteringang dewelke ook toegang geeft tot het toilet/wasplaats. Via een prachtige brede houten trap in de inkomhal bereiken we vervolgens de 1e verdieping. Hier vinden we 4 ruime slaapkamers, een bergrimte en de badkamer dewelke voorzien is van een ligbad/douche en een toilet.
Achteraan de woning ligt er een mooie tuin met tuinhuis, houtkot, etc. De woning beschikt tevens over een praktische kelder.
De verwarming is elektrisch. Er is overal dubbel glas aanwezig. De woning heeft wat renovatie- en opfrissingswerken nodig.

Bijzonderheden:
- zeer ruime woning (13,5mx9,3m)
- 4 slaapkamers
- bureau/praktijkruimte aanwezig

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

WTQ1FVCF48-I

997,00 m2

240,00 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€365.000

26 Sep 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu