Turnhoutsebaan 123, 2470 Retie

Huis Te Koop in Retie

€675.000

Een opvallend grote, residentiële woning mét zuidelijk georiënteerde tuin, ideaal voor een zelfstandige activiteit, praktijkruimte en/of kangoeroewoonst.

De woning staat op een prachtig perceel van maar liefst 1822m² en geniet een zuid-west oriëntatie. Het betreft een statig landhuis opgetrokken in 1991.

De inkomhal geeft enerzijds toegang tot de ruime keuken met ontbijthoek en aansluitend de leefruimte. Deze is voorzien van een parketvloer en mooie patiodeuren die zorgen voor veel lichtinval en toegang tot de tuin. Anderzijds is er toegang tot een ruime polyvalente ruimte die dienst kan doen als toonzaal, kantoor, atelier,...of aangewend kan worden om een kangoeroewoning te voorzien. Verder beschikte de woning op het gelijkvloers over een gastentoilet, waskot, koele berging en een dubbele inpandige garage.
Via de houten trap komen we op de 1e verdieping waar zich 3 ruime slaapkamers bevinden, waarvan eent met aansluitend een dressing. Er is nog een grote badkamer aanwezig met ligbad en douche en een apart toilet. Daarnaast is er nog een grote polyvalente ruimte op de 1e verdieping die verder ingedeeld kan worden in meerdere slaapkamers.

De woning beschikt tot slot nog over een zolderruimte.

Achteraan de woning is een grote, zonnige tuin, met een aantal grote bomen die voor schaduw kunnen zorgen. De tuin dient wel heraangelegd te worden.

Bijzonderheden:
- 480m² bewoonbare oppervlakte
- mogelijkheid tot inrichten als kangoeroewoning, kinderdagverblijf, zelfstandige activiteit aan huis
- reeds degelijk geïsoleerd
- dubbele inpandige garage

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

173 kWh/m2

Pand Referentie

X5Q33B1JEOAH

1.822,00 m2

480,00 m2

Vraagprijzen

31 Oct 2022€675.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu