Nijverheidstraat 111, 9040 Sint-amandsberg

Huis in Sint-amandsberg

€349.000

Interessante opportuniteit! Deze charmante woning werd steeds goed onderhouden en is de perfecte gezinswoning, starterswoning of zelfs uitvalsbasis voor uw studerende kinderen.

De centrale ligging nabij het centrum, park en Dampoort en de goede bereikbaarheid met de fiets, wagen en openbaar vervoer bevestigen het huidige en toekomstige potentieel van de woning. De woning is ook nabij scholen en nutsvoorzieningen.

Recent werd de gelijkvloerse verdieping gerenoveerd, alle raampartijen vervangen en werd er vloerverwarming aangelegd. Bovendien werd de keuken verder uitgebreid in combinatie met, ook hier, vloerverwarming.

Achter de gevel schuilt een ruimtelijke en praktische woning. Op het gelijkvloers vinden we het entree en een ruime woonkamer. Via het schuifraam komen we in de open keuken met eetplaats, voorzien van alle nodige toestellen en opbergkasten. Aan de achterzijde vinden we het gastentoilet en alsook nog een zeer ruime berging met technische installaties.

Via de trap komen we op de eerste verdieping. Hier vinden we de badkamer met ligbad/douche, toilet en lavabo. Enkele treden hoger komen we aan de eerste 2 ruime slaapkamers. Beide ruimtes beschikken over nieuw laminaat en hoge plafonds. Op de bovenste verdieping vinden we nog twee gelijkaardige slaapkamers waarvan één beschikt over de toegang tot de zolder.

De woning is instapklaar en beschikt over voldoende bergruimte, alle ramen zijn dubbelglas en de beneden werd volledig gerenoveerd!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

300 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€544

Pand Referentie

Y061NHZT142N

85 m2

186 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu