Nijverheidstraat 3-5, 9040 Sint-amandsberg

Huis Te Koop in Sint-amandsberg

€350.000

** verkoop onder instelprijs.** Mooie investering in Sint-Amandsberg! Opbrengsteigendom met 1 appartement en 1 triplex op 8 minuten fietsen van centrum Gent.

Deze opbrengsteigendom bestaat uit 2 entiteiten en is gelegen in een rustige straat op 10 minuten stappen van de Dampoort. We bevinden ons nabij allerlei voorzieningen zoals winkels, horeca, recreatiemogelijkheden, etc. Daarnaast is de ligging omringd door verscheidene Invalswegen.

Op het gelijkvloers vinden we een éénslaapkamer appartement terug met volwaardige leefruimte, geïnstalleerde keuken, slaapkamer, badkamer en buitenruimte. Maandelijkse huuropbrengst van 600 euro/maand. EPC = 481 kWh/m².
Op het eerste, tweede en derde verdiep bevindt zich het tweede appartement. Deze triplex beschikt over drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een lichtrijke leefruimte, geïnstalleerde keuken en terras. Maandelijkse huuropbrengst €800/maand. EPC: 331 kWh/m².

Deze opbrengsteigendom is ideaal voor het genereren van gegarandeerde huurinkomsten.

Bel ons kantoor voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse!

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

331 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€981

Pand Referentie

PGNY85X8X2KW

Vraagprijzen

02 Dec 2022€350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu