Stationsstraat 15, 9140 Temse

Huis in Temse

€435.000

Bent u op zoek naar een karaktervolle herenwoning op een vlot bereikbare locatie in centrum Temse? Lees dan zeker verder.

Deze eigendom is weggelegd voor wie houdt van een authentieke woonst met karaktervolle elementen én tegelijk een renovatie uitdaging niet uit de weg gaat. Deze herenwoning heeft een uitstekende ligging pal in het centrum van Temse, nabij invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. Daarenboven zorgen de grote raampartijen ervoor dat u in deze woonst een ruimtelijk en behaaglijk gevoel krijgt. De herenwoning huisvest momenteel 3 slaapkamers, maar biedt de mogelijkheid tot 5 slaapkamers. Andere pluspunten zijn de zonnige en ruime tuin, de aparte garage en de mogelijkheid om het nog naar uw hand te zetten.

Indeling:
- Kelder: deels ondergrondse kelder (22m²), ideaal als berging of wijnkelder.
- GLV: charmante inkomhal (4m²) met toegang naar de ruime leefruimte (54m²) opgedeeld in verschillende ruimtes. Aansluitend heeft u de vernieuwde open keuken (17m²) met aparte technische berging en apart toilet. Via beide ruimtes is er toegang tot de grote, zonnige tuin met veel potentieel. Tot slot heeft u nog de ruime garage (20m²) met automatische poort alsook toegang naar de tuin.
- 1steV: hier bevinden zich de nachthal (6m²), 3 ruime slaapkamers (31-19-16m²) waarvan 1 met mogelijkheid tot mezzanine en de riante badkamer. De badkamer (24m²) is momenteel voorzien van een toilet, inloopdouche en een enkele wastafel in meubel. Deze ruimte dient verder afgewerkt te worden. Tevens bevindt zich hier ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast.
- 2deV: via de vaste trap in de nachthal kan u naar de riante zolder (85m²) die nog enorme mogelijkheden biedt.

Interesse in deze charmante herenwoning? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

434 kWh/m2

Pand Referentie

P-1RU8MGPKUF

232 m2

297 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 May 2022€435.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu