Stationsstraat 32, 9140 Temse

Huis in Temse

€225.000

Zoekt u een karaktervolle herenwoning in Temse? Zo gevonden bij ERA Wonen.
Deze eigendom is weggelegd voor wie houdt van een authentieke woonst met karaktervolle elementen én tegelijk een renovatie/opfris uitdaging niet uit de weg gaat. Deze herenwoning heeft een uitstekende ligging pal in het centrum van Temse, nabij invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. Daarenboven zorgen de grote raampartijen en hoge plafonds ervoor dat u in deze woonst een ruimtelijk en behaaglijk gevoel krijgt. De woning biedt de mogelijkheid tot meerdere slaapkamers. Andere pluspunten zijn de gezellige stadstuin en de mogelijkheid om het nog naar uw hand te zetten. Momenteel wordt de woning gebruikt als kangoeroewoning.
Indeling: -kelder: deels ondergrondse kelder (14m²), ideaal als berging of wijnkelder. - GLV: charmante, authentieke inkomhal (15m²). Op het gelijkvloers vinden we de oorspronkelijke, riante leefruimte die momenteel gebruikt wordt als bureauruimte in combinatie met slaapkamer en een oppervlakte van 31m² heeft. Aansluitend hebben we de huidige woonkamer (23m²), de badkamer (2m²) met douche en toilet en een keuken (6m²). Via de keuken kunnen we naar de gezellige, private en west georiënteerde stadstuin (40m²) met terras. -1steV: Hier bevinden zich de nachthal (7m²), de 2de woonkamer (41m²) met overdekt terras (11m²), de 2de keuken (14m²) en de 2de badkamer (3m²). De badkamer is uitgerust met een ligbad, enkele wastafel in meubel en een toilet. -2deV: Tot slot zijn er nog een 2de nachthal (7m²) en de 2 ruime slaapkamers (24-13m²).
De woning is ook uitgerust met een goederenlift die naar elke verdieping kan behoudens de kelder. Interesse in deze charmante herenwoning? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

406 kWh/m2

Pand Referentie

E8ER86TQN0RC

130 m2

211 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€225.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu