Potaardestraat 8, 9140 Temse

Huis Te Koop in Temse

€525.000

Ontdek de mogelijkheden van deze ruime villa met zes slaapkamers, gelegen in deze begeerde buurt te Temse. Deze woning biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruim gezinsverblijf, of een plek om zijn of haar bijberoep te beginnen. Met zijn strategische ligging en diverse troeven, is dit een kans die je niet wilt missen.

Eén van de meest opvallende kenmerken van deze villa zijn de zes slaapkamers. Of je nu een groot gezin hebt of behoefte hebt aan extra ruimte voor gasten, deze kamers bieden talloze mogelijkheden. Of je nu droomt van stijlvolle slaapvertrekken, thuiskantoren, hobbyruimtes, of zelfs een fitnessruimte, de keuze is aan jou.
De villa heeft enige renovatie nodig, maar dit is de perfecte gelegenheid om jouw visie en persoonlijke stijl tot leven te brengen. De centrale verwarming is op aardgas, en de elektrische
installatie is reeds conform, wat een leuke troef is.
Verder beschikt de woning over een garage en oprit, hierdoor geniet je van het comfort van voldoende parkeerruimte en extra opslagmogelijkheden voor je voertuigen en andere bezittingen.
De villa wordt omgeven door een charmante tuin en terras. Deze buitenruimtes lenen zich perfect voor ontspanning en recreatie, van rustige momenten in de zon tot levendige tuinfeesten en gezellige barbecues met vrienden en familie.

Grijp deze zeldzame kans om een villa op een toplocatie te renoveren en om te vormen tot jouw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Mis deze unieke kans niet!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

446 kWh/m2

Pand Referentie

37EZO4OW6WMF

636 m2

290 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Feb 2024€525.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu