Potaardestraat 70, 9140 Temse

Huis in Temse

€285.000

Bent u op zoek naar een leuke woning met 4 slaapkamers en garage op een zeer rustige locatie in Temse? Lees dan hier zeker verder.

Dankzij de uitstekende ligging met een leuk en groen uitzicht, heeft deze woning heel wat te bieden. De recente renovaties (2016 & 2020) en de parkeerruimte voor de woning zijn maar enkele positieve punten van deze woning.

Indeling:
-GLV: via de inkomhal kom je binnen in de gezellige woonkamer (27m²) voorzien van schuiframen met zicht op de tuin en de velden. Aansluitend is er de halfopen keuken (9m²) met voldoende opbergruimte. Vanuit de lichtrijke woonkamer is er een doorgang die in verbinding staat met de badkamer (8m²), een apart toilet en de ruime berging/wasplaats (9m²). De badkamer is uitgerust met een vernieuwde inloopdouche, een ligbad en dubbele wastafel in meubel. Verder hebben we nog de grote garage (28m²) voorzien van elektrische poort en heel wat extra bergruimte. Tot slot nog de zonnige tuin zijdelings van de woning en de garage.
-1steV: vooraan de woning bevindt zich een zeer ruime slaapkamer (27m²) momenteel opgesplitst in 2, namelijk een bureau en een dressing. Achteraan de woning zijn er nog 2 slaapkamers (18-15m²) die recent afgewerkt zijn.
-2deV: hier bevindt zich nog een extra slaapruimte (11m²), momenteel gebruikt als berging.

Interesse? Twijfel dan niet en maak snel een afspraak voor deze uitstekend gelegen woning!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

232 kWh/m2

Pand Referentie

1YKE6SH5LAP-

215 m2

173 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Feb 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu