Grote Bollostraat 169, 3120 Tremelo

Huis in Tremelo

€695.000


Vrijstaand, gerenoveerd landhuis met bijgebouw en aangelegde tuin met verwarmd buitenzwembad met warmtepomp. De woning is op het gelijkvloers niveau voorzien van volgende indeling: ruime inkomhal, woonkamer met salon, extra zitplaats/ leeshoek met zicht op de prachtig aangelegde tuin, aparte en ingerichte keuken met bijkeuken. Op hetzelfde niveau is er een badkamer aanwezig en bijkomende ruimte met inbouwkast (mogelijk te gebruiken als slaapkamer/ strijkkamer/ fitnessruimte) met zicht op het gezellig overdekt terras. Aanpalend aan deze ruimte is er een extra bureau en wasruimte met ingebouwde vestiaire voorzien. Verder is er toegang tot de droge kelder (bereikbaar via vaste trap) die bestaat uit 1 ruimte waar zich tevens de stookolieketel bevindt met kruipkelder onder de volledige woning (handig om technieken uit te breiden over de hele gelijkvloerse verdieping).

Niveau +1; via de trap bereiken we de verdieping die bestaat uit een nachthal, 5 ruime slaapkamers waarvan twee voorzien van een dressing, een badkamer (lavabo met meubel, toilet en ligbad en extra ingebouwde kast) en een extra bureau/ dressing. Het merendeel van de bovenverdieping heeft parketvloer. Via de eerste verdieping is er mogelijkheid om op de bergzolder te komen via 2 luiken (geen trap aanwezig).

Halverwege de tuin is er een bijgebouw aanwezig van 65m2 voorzien van een aparte inkom via de carport. Deze bestaat uit deels de garage met manuele poort (mogelijkheid tot toevoegen automatisatie), deels een mooie ruimte voorzien van veel lichtinval en parketvloer. Deze ruimte werd voorzien van aansluiting warm en koud water voor plaatsen van een keuken. In de garage werden nieuwe ramen en een nieuwe badkamer toegevoegd met douche, lavabo met meubel en toilet.

De tuin is aangelegd en het volledige tuigedeelte (2434m2) is groen omheind. In de grote tuin, die volledige privacy biedt, vindt u verder een grote natuurlijke vijver en het verwarmd buitenzwembad (9mx4m) waarbij de installatie zich in een aparte tuinberging bevindt (incl. warmtepomp). Het zwembad is voorzien van een bijkomend aangelegd zonneterras (zuid geöriënteerd) dus ideaal voor zonnekloppers.

De oprit van de woning heeft parkeerplaats voor meedere voertuigen, een overdekte fietsenstalling en een overdekte plaats voor het afval.

Deze woning is enkel op afspraak te bezoeken en zal onmiddellijk beschikbaar zijn na het verlijden van de akte.
De prijs is een adviesprijs, biedingen onder, op of boven de vraagprijs zijn toegelaten.

Een afspraak tot bezoek van het pand kan gemaakt worden met onze makelaar van dienst Nico op het nummer 02/304.04.01 of via sms op het nummer 0486/53.86.64.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

4B82F2VARKQJ

286 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

27 Jun 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu