Grote Bollostraat 199, 3120 Tremelo

Huis in Tremelo

€745.000

Deze prachtige en ruim opgezette villa, afgewerkt met oog voor kwaliteit, biedt met zijn vier slaapkamers en twee badkamers op een perceel van 771m² een heerlijke woonervaring. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, is de woning perfect gepositioneerd op loopafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer, wat het dagelijks leven zowel gemakkelijk als aangenaam maakt.

Bij binnenkomst in de villa word je verwelkomd in een ruime open inkomhal met een gastentoilet, die leidt naar een grote, lichtgevulde leefruimte. Deze ruimte is slim ingedeeld in een eethoek, een gezellige zithoek en een speel- of werkhoek, naast een prachtige open keuken die uitkijkt op het terras en de tuin. De keuken is volledig uitgerust en vormt het hart van het huis. Aangrenzend vind je een praktische wasplaats en een ruime inpandige garage met automatische poort.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één directe toegang biedt tot een volledig ingerichte dressing en een ensuite badkamer met alle voorzieningen. Een tweede badkamer en een ruime nachthal, die ruimte biedt voor ingebouwde kasten of een bureauhoek, maken deze verdieping compleet. De tweede verdieping herbergt nog twee ruime slaapkamers, een extra speel- of werkruimte en een zolder voor opslag.

De woning, gebouwd in 2010, straalt door zijn ruime opzet, open ruimtes en veel natuurlijke lichtinval een bijzonder aangename sfeer uit. Het ventilatiesysteem en de zorgvuldig gekozen materialen dragen bij aan een comfortabel binnenklimaat. De westgerichte tuin is een oase van rust, volledig aangelegd met twee terrassen - één in blauwe steen en het andere in Indische platines - en is onderhoudsvriendelijk. Een tuinhuis en volledige omheining maken het plaatje compleet.

De villa is verder uitgerust met tal van extra's zoals een alarminstallatie, vliegenhorren, parlofoon, een geavanceerd ventilatiesysteem, een geïnstalleerd irrigatiesysteem voor de tuin, en nog veel meer. Met een energieprestatiecertificaat van 133, een conforme elektrische keuring en praktische voorzieningen zoals ingemaakte kasten en een kruipkelder, staat deze woning garant voor kwaliteit en comfort in een prachtige omgeving.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

133 kWh/m2

Pand Referentie

-2U70S29TFSG

771 m2

288 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€745.000

05 Aug 2022€775.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu