Warandestraat 74, 2300 Turnhout

Huis in Turnhout

€275.000

NIEUWE PRIJS

Woning met 4 slpks met winkel en opslag op de benedenverdieping op een perceel van 205m². Gelegen in het centrum tegenover de watertoren. Epc-score: 453 kWh/m²

Ligging: centrum van Turnhout

Indeling: winkelruimte, werkplaats, kantoor, kelder, woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, dakterras

Omschrijving: prima gelegen handelspand, zichtbare locatie met veel passage tegenover de watertoren, nabij station. Indeling: benedenverdieping met diepe winkelruimte, bureau, werkplaats en droge en koele kelder. Met een bruikbare winkeloppervlakte van 205 m², biedt deze ruimte veel potentieel met bovendien een grote woonruimte boven de winkel!

De woonruimte is verdeeld over de eerste, tweede en de dakverdieping. Op de eerste verdieping is er een woonkamer met parketvloer en een aansluitende grote keuken. Vanuit de keuken toegang tot gezellig dakterras met veel rust en privacy. Tevens een hobbykamer of extra slaapkamer op de eerste verdieping. Tweede verdieping met 2 ruime kinderkamers, een ouderslaapkameren een grote badkamer met ligbad en douche.

Epc-score: 453 kWh/m² (E-score) (Graag wijzen wij u op de renovatieplicht voor woningen en appartementen met een E of F EPC-label uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte (akten vanaf 1 januari 2023). Voor meer info kijk op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap:https://energiesparen.be/renovatieverplichting)

Informatieplicht: in aanvraag
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€4.090

Pand Referentie

KHYNT0SQN-2B

205 m2

395 m2

Vraagprijzen

02 Oct 2022€275.000

11 Sep 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu