Warandestraat 89, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€345.000

Handelswoning bestaande uit een gelijkvloerse winkel / kantoor en woning met 2 (mogelijk 3) slaapkamers, aangenaam dakterras en stadstuin met een karakteristiek houten bijgebouw. Dit eigendom bevindt zich buiten het winkelkerngebied van Turnhout; de commerciële ruimte mag bijgevolg ook herbestemd worden tot woning. Gelegen op een grondstuk van 190m², op een centrale locatie aan de Warandestraat: Op wandelafstand van alle winkelstraten, de Warande, Nieuwe Kaai en met meerdere parkings vlakbij. 

Gelijkvloerse verdieping
Ruime winkel / kantoor (circa 50m²) met veel etalagemogelijkheid. Apart toilet en praktische berging / wasplaats. Op de gelijkvloerse verdieping bestaat de mogelijkheid om een extra slaapkamer met aanpalende badkamer te maken. Deze ruimtes kunnen uiteraard ook bij de commerciële ruimte getrokken worden, om deze te vergroten tot circa 70m². Tot slot nog een technische ruimte en een rechtstreekse toegang tot de tuin. 

Eerste verdieping
De leefruimtes bevinden zich op de verdieping en baden in het natuurlijk daglicht. De woonkamer geeft via een grote schuifraam uit op het dakterras en heeft een gezellige gashaard en aparte bureauhoek. In de eetkamer plaatst u gemakkelijk een tafel voor 8 à 10 personen. Aansluitend de ingerichte keuken, voorzien van een ontbijthoek, kookplaat op gas, ijskast, oven en vaatwasser. 

Tweede verdieping
Op de bovenste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers op houten vloer ( 17m² en 11m²). De grootste kamer is voorzien van ingemaakte kasten en bijhorend bedmeubel. Beide kamers geven toegang tot een lichte badkamer, uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. 

Buitengebeuren
Aan de leefruimte is er een prachtig, houten dakterras (27m²) met de ideale zuid oriëntatie en vrij uitzicht. Een buitentrap brengt u naar de stadstuin op het gelijkvloers, momenteel aangelegd met een natuurstenen terras en gezellig, overdekt terras onder een karakteristiek houten bijgebouw. 

Bijzonderheden  
- Airco in slaapkamer en woonkamer 
- Centrale verwarming op aardgas met radiatoren (woning) 
- Verwarming in het handelspand is met een lucht-lucht warmtepomp (verwarmen en koelen)
- Ingewerkte kluis 
- Buitenschrijnwerk in hout en aluminium (winkel) met dubbele beglazing en rolluiken (achterzijde) 
- Elektrische screens in de woonkamer en zonneluifel aan het dakterras 

Neem een kijkje doorheen dit eigendom via de interactieve plannen: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3424

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

396 kWh/m2

Pand Referentie

SHUL3YRRJ33D

190 m2

232 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Oct 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu