Slagmolenstraat 60, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€498.000

Instapklare laagbouwwoning met uniek perceel van 6051m²

Ligging:
De woning is zeer interessant gelegen in Schorvoort, op een nabije afstand tot de ring van Turnhout en omliggende gemeenten. Op minder dan 5min vindt u diverse faciliteiten zoals winkels, supermarkten, openbaar vervoer, scholen, ...

Indeling:
Inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, wasplaats, 3 slaapkamers waarvan één toegang geeft tot een apart gasten-toilet, berging en zolderkamer

Omschrijving:
We betreden de woning via een centrale inkomhal met vestiaire-ruimte die leidt naar de woonkamer. De woonkamer is zeer licht-rijk door de grote ramen en geniet van een moderne houtkachel en prachtig, uitgestrekt zicht over de ruime tuin. Vervolgens komen we toe in de keuken die ingericht werd met inductie kookplaat, combi-oven en koelkast. Deze ruimte geeft eveneens toegang tot de badkamer met douche, ligbad en toilet, twee slaapkamers en berging / wasplaats met aansluiting voor een vaatwasser.
Aan de andere kant van de leefruimte bevinden er zich nog een 3de slaapkamer met apart toilet, ruime berging (voordien garage) en toegang tot een ingerichte zolder-hobbykamer via een vlizotrap.
De woning geniet tot slot nog van een unieke tuinoppervlakte met achteraan een luxueuze ontspanningsruimte met dubbele stal waar 14 zonnepanelen op geplaatst zijn.
Kortom, ideaal voor wie op zoek is naar een instapklare laagbouwwoning met prachtige tuin van 5450m²!Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)

Extra:
- 14 zonnepanelen
- Zolderberging van 20m² voor opslag
- Kruipkelder
- Ideaal voor paardenliefhebbers (zowel pidpa als grondwater aansluitingen voorzien aan stal)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

230 kWh/m2

Pand Referentie

ZPF-CYX-MA63

6051 m2

125 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€498.000

07 Oct 2022€535.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu