Slagmolenstraat 16, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€285.000

Ligging:
Gelegen in Schorvoort, buiten de ring van Turnhout met een zeer vlotte verbinding naar winkels, openbaar vervoer, E34, centrum van Turnhout en Oud-Turnhout.

Omschrijving:

Deze woning vinden we terug in 'Schorvoort', net buiten het centrum van Turnhout. De woning is in een goede staat en beschikt over een vernieuwd dak, dubbele beglazing, betonnen welfsels en CV op aardgas maar is hier en daar een beetje op te frissen. Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een inkomhal, een ruime zithoek, een leefruimte, een berging met wasplaats, een ruime open keuken en de badkamer dewelke voorzien is van zowel een ligbad als douche, een toilet en een badkamermeubel. Via het schuifraam aan de keuken kan men het terras en de stadstuin bereiken.
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig met telkens voldoende stopcontacten en TV/internetaansluiting. Via een vlizotrap kan men de afgewerkte en geïsoleerde zolder bereiken.
De woning is gelegen op een perceel van ca. 200m² en beschikt over een zijdoorgang naar de tuin. Er is ook een (overdekt) terras aanwezig.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

464 kWh/m2

Pand Referentie

6PX2P1Z1KWH4

200,00 m2

167,00 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu