Klinkstraat 6, 2300 Turnhout

Huis in Turnhout

€165.000

Centraal gelegen woning met 3 slaapkamers
Ligging:De woning is gelegen in de Klinkstraat, op de hoek van de Otterstraat. Op wandelafstand bevindt zich de Grote Markt van Turnhout, met verschillende faciliteiten zoals supermarkten, winkels, horeca, ... nabij.
Indeling:Gelijkvloerse verdieping: inkomhal, apart gasten-toilet, leefruimte, keuken en wasplaatsEerste verdieping: nacht-hal, badkamer en drie slaapkamers
Omschrijving:We betreden de woning via een centrale inkomhal waar zich een apart gasten-toilet bevindt. Vanuit de inkomhal hebben we onmiddellijk toegang tot de leefruimte die voorzien is van een laminaatvloer en rolluiken. Aansluitend is hier tot slot de keuken met de wasplaats er vlak naast.
Op de eerste verdieping zijn er verder drie slaapkamers en badkamer met douche waar zich tevens de CV-ketel bevindt (2008). Tot slot is er een afgesloten buitenberging die ideaal is voor fietsen en vuilnisbakken te plaatsen!
Kortom, een ideale woning wie zoekt naar een vlotte bereikbaarheid met het centrum op wandelafstand!Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)
Extra:- centrale verwarming op aardgas

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

739 kWh/m2

Pand Referentie

5JF1873QKRPQ

55 m2

100 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€165.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu