Heieinde 1, 2350 Vosselaar

Huis Te Koop in Vosselaar

€470.000

Instapklare, zéér recente en energiezuinige hoekwoning met gezellige tuin op een steenworp van het centrum van Vosselaar.

Inkomhal met gastentoilet voorzien van handenwasser, berg-/wasplaats met uitgietbak. Inpandige garage met automatische garagepoort. Gezellige woonkamer met veel natuurlijke lichtinval zicht en toegang tot het achtergelegen terras en de tuin. Geïnstalleerde keuken met bergeiland. De keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser, dampkap, gootsteen met mengkraan, 4 pits keramisch vuur, koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken krijgt u ook toegang tot het grote zonneterras.

Bovenverdieping

Middels de vaste trap komt u op de slaapverdieping aan. Aan de overloop grenzen 3 ruime slaapkamers, allen met fraai ingemaakte kasten. Een linnenkamer mag op deze verdieping niet ontbreken, evenals een grote badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, douche, wc en een dubbele wastafel in een mooi meubel.

Buitengebeuren

Vanuit het zijpoortje kunt u achterom met de fietsen naar de volledig omheinde achtertuin waar een poolhouse (met bergplaats) staat waar het gezellig toeven is.

++++PLUSPUNTEN++++

- Zonnepanelen met terugdraaiende teller
- Regenwateropvang
- Zeer zeer energiezuinig (BEN-Woning)
- Centrale ligging
- Hoge graad van afwerking
- Inpandige garage, buitenstaanplaats én parking voor de garage
- Mogelijk overname volledige inrichting

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

TMRG4Y65Q9K5

194 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

31 Aug 2022€470.000

Menu