Heieinde 75, 2350 Vosselaar

Huis Te Koop in Vosselaar

€265.000

Deze charmante woning staat op een mooi perceel van 310m² en heeft een open en lichtrijke indeling. De woonkamer en leefruimte genieten van een aangename hoeveelheid daglicht en de ruime keuken bevat veel kastruimte en komt met ingebouwde toestellen zoals een ijskast, magnetron en een kookplaat. Daarbovenop heb je achteraan een polyvalente ruimte die tevens dienst kan doen als extra keukenruimte. Verder vinden we op het gelijkvloers een frisse badkamer met douche en wastafel terug, welke zich achter de keuken bevindt.
Vervolgens is er achteraan een zeer ruime wasplaats / polyvalente ruimte met de nodige voorzieningen.

Dit huis telt momenteel 2 slaapkamers. Ze zijn op de eerste verdieping gelegen en hebben beide een mooi grootte. Zo heeft de master bedroom een oppervlakte van 20m². De tweede kamer meet 17m². Wens je meer slaapgelegenheid? Mits een creatieve oplossing kan de zolder heel wat potentieel bieden.

Buiten vinden we een onderhoudsvriendelijke tuin en een gezellige terras, waar je door de gunstige oriëntatie van de zon kan genieten.
Een groot pluspunt is dat aan de zijkant van de woning een garage is met nog heel wat handige opbergruimte.
Tevens is er een aparte toegang tot de tuin via deze weg.
Bovendien woon je in het centrum van Vosselaar en heb je alle voorzieningen zoals de supermarkt, bank en eetgelegenheid in je directe omgeving. Daarnaast lig je op wandelafstand van sport en recreatiezones, openbaar vervoer, winkels, scholen en omliggende gemeentes.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

575 kWh/m2

Pand Referentie

IALGWAJB8K05

310,00 m2

160,00 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Sep 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu