Zand 32, 2275 Wechelderzande

Huis Te Koop in Wechelderzande

€499.000

Uitstekend gelegen woning met vier slaapkamers en vergund magazijn te Wechelderzande (Lille).
Deze woning staat op een perceel van 10a70ca, dateert van 1981 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud.
Ligging: Gelegen te Wechelderzande met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E34 vlot bereikbaar.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaand uit de woonkamer en eetkamer, die door de grote raampartijen van aangenaam veel lichtinval genieten. De industriële keuken zal worden meegenomen door de eigenaars, wat maakt dat u een nieuwe keuken dient te plaatsen. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping nog een apart toilet, wasplaats, een volledig uitgeruste badkamer en twee ruime slaapkamers aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie kamers, waarvan één doorloopkamer en de twee overige slaapkamers. Achteraan de woning heeft u nog een, deels overdekt, west georiënteerd terras en het vergund magazijn. Het magazijn is circa 115m² groot en bestaat uit een bureau, een apart toilet en een grote werkplaats. Ideaal voor een kleine zelfstandige!
Wie op zoek is naar een uitstekend gelegen woning met een ruim en vergund magazijn voor zijn/haar werk of hobby, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!
Extra:- Elektriciteit conform AREI tot 2047- EPC 270 kWh/m²/jaar- Dubbele beglazing- Cv op aardgas- Airco- WgLk, Vg, GvKr, Gmo (in aanvraag), Gvv

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

270 kWh/m2

Pand Referentie

JEQ317NCOS-Q

1070 m2

262 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu