Zand 84-, 2275 Wechelderzande

Huis Te Koop in Wechelderzande

€695.000

Hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwwoning in een moderne stijl met vier slaapkamers op een perceel van 6a74ca.
Deze hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwwoning dateert van 2022 en is gelegen op een zeer rustige en groen locatie te Wechelderzande.
Ligging: Rustig doch centraal gelegen met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de oprit van de E34 zeer vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, bureau, woonkamer, eetkamer, keuken, toilet twee, douchekamer, berging/wasplaats, vier slaapkamers, toilet drie, badkamer, terras en tuin.
Omschrijving: Via de inkomhal met een gastentoilet kunnen we zowel de bureauruimte als de woonkamer bereiken. In de woonkamer krijgen we een overvloed van natuurlijk daglicht en zonnestralen door de grote raampartijen. De hyper-geïnstalleerde keuken is voorzien van alle materialen, zelfs is het mogelijk het gasvuur te vervangen door een elektrische kookplaat gezien de nodige aansluiting aanwezig is. Verder bevindt er zich een tweede toilet, een douchekamer en een berging/wasplaats op de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich vervolgens vier slaapkamers, waarvan de master bedroom is uitgerust met mogelijkheid tot een aanpalende dressing, een derde toilet en de badkamer. De badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als inloopdouche en een dubbele wastafel. Tot slot om dit geheel compleet te maken kijkt u vanuit de volledig omheinde en aangelegde tuin, op een prachtig groen gebied!
Wie op zoek is naar een moderne woning, met een hoogwaardige afwerking op een ideale locatie, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!
Extra: - Verkoop onder registratie! - E Peil -30- Ventilatie type D- Elektriciteit conform AREI- 3500 kWp aan zonnepanelen inbegrepen in de vraagprijs (meer mogelijk voor een meerprijs) - Aluminium ramen- Wg, Vg, GvKr, Vv, Gmo

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

7XIG547OALX8

674 m2

220 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu