Singelstraat 104, 2381 Weelde

Huis Te Koop in Weelde

€690.000

Landhuis/boerderij op een mooie locatie. Het object biedt u o.a. 8 slaapkamers, 3 badkamers, 2 keukens, ruime leefruimtes, veranda, hobbyruimte, zolders, 2x inpandige garages, opslagruimte(schuur), mooi aangelegde tuin, weide, verschillende bijgebouwen, ... . Het gebouw biedt zeer veel ruimte. Gelegen op een perceel van ca. 5.967m² te Weelde.

Nr. 104:
U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vanuit de inkomhal heet u toegang tot de ruime leefruimte in L vorm met houtkachel. De ruime keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en inbouwkasten. Aan de leefruimte bevindt zich nog de riante veranda van maar liefst ca. 29m². Verder bevinden zich op het gelijkvloers nog 2x inpandige garages, een wasplaats en een berging. De badkamer is van alles voorzien zoals ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Aan de woning bevindt zich een gezellig terras met zicht in eigen tuin. 

De vaste houten trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 4 ruime slaapkamers, 1 hobbyruimte en een badkamer. Verder is er nog een ruime zolder voorzien.

Nr.106:
U betreedt het gebouw via de inkomhal aan de zijkant van het gebouw. Op het gelijkvloers bevinden zich 2 (slaap)kamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een berging.

De vaste trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers en een zolderruimte.

Opslagruimte(schuur ca. 250m²):
De inpandige opslagruimte is te bereiken via een grote poort in de voorgevel. Voorzien van een mooie open hoogte onder het dak. In de schuur is een aparte ruimte van ca. 70m². Achter de schuur bevinden zich nog 2 handige bergings.

Buiten:
Aan de woning kunt u lekker vertoeven onder het overdekt terras. De tuin is mooi aangelegd en u geniet van volledige privacy in eigen tuin. De weide links van de woning is ideaal voor paarden, schapen,... . Voor de rest zijn er nog verschillende bijgebouwen voorzien zoals een overdekt terras, tuinhuis en een duivenhok.

Bijzonderheden:
- Verwarming op stookolie en houtkachels voorzien
- Nr. 104 en 106 zijn voorzien van eigen nutsvoorzieningen
- Tuin is ideaal georiënteerd op het zuidwesten
- Grondwaterput en regenwaterput voorzien
- Mogelijkheid alle voorzieningen op het gelijkvloers
- Ruime opslagruimte in het gebouw van ca. 138,72m²

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3114

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

442 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.346

Pand Referentie

LYOL7XKZJ16B

5967 m2

8 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€690.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu