Singelstraat 52, 2381 Weelde

Huis Te Koop in Weelde

€435.000

Locatie, locatie, locatie. Daar draait het allemaal om toch? En laat dat net de absolute troef zijn bij deze vrijstaande woning op een perceel van 935 m². Gelegen in een groene omgeving, met een fantastisch zicht op de achterliggende velden. En door de vele ramen komt dat groen nog eens éxtra tot z’n recht.
De woning werd gebouwd in ’98, maar door z’n speelse vormen en doordachte indeling kan hij perfect mee met de huidige trends. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat je er zo in kan, zodat achteraf de woning op eigen tempo en budget helemaal “gestyled” kan worden.
Indeling:

De ideale woning voor een thuiswerker, want vanaf de voordeur verwelkom je je klanten in het kantoor. Ook handig als je graag een slaapkamer extra wil. Verder is er nog een apart gastentoilet, garderobe en kastenwand.
En dan die woonkamer: speelse lijnen, véél lichtinval en vooral een fijne ruimte om in te vertoeven. Door de grote ramen haal je de tuin zo naar binnen. In de winter kan je dan weer gezellig cocoonen voor de haard. Aansluitend is de keuken, voorzien van alle nodige snufjes én een erg handige aparte berging. Ook bij de achterdeur is nog een extra kastenwand.
Op de 1ste verdieping zijn 3 grote slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien werd van een aparte dressing/inloopkast. Ook de badkamer is ruim, met een douche, bad, dubbele wastafel, toilet en aansluitingen voor wassen en drogen.
Graag een borreltje bij zonsondergang met een prachtig zicht over de velden? Je kan de zon zien zakken in de z…euh…maisvelden vanop het riante balkon.
Wist je trouwens dat je de woning nog supergemakkelijk kan uitbreiden? Er zit namelijk nog een verrassende troef bij het terras, namelijk een toegang naar de zolder. Door het bouwen van een extra gang kan je nog een volwaardige verdieping in gebruik nemen.
De tuin is een allemansvriend. Voldoende ruim, onderhouds- en kindvriendelijk en heerlijk veel privacy.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

288 kWh/m2

Pand Referentie

8XODTS-SACRR

935 m2

270 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Oct 2022€435.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu