Appeystraat 66, 3830 Wellen

Huis in Wellen

€299.000

Centraal gelegen tussen Borgloon en Kortessem vinden we in de Appeystraat ter hoogte van nummer 66 deze ruime gelijkvloerse gezinswoning op een perceel van 7a 40ca.
Op minder dan 2km is het centrum van Wellen bereikbaar. Hier zijn alle nodige voorzieningen gelegen zoals een school, supermarkt, dokter, sporthal, … De oprit van de E313 richting Antwerpen en Luik is op 10 autominuten gelegen.

De woning werd gebouwd in 1980 en door de jaren heen steeds zeer goed onderhouden. Zo beschikken de ramen al over dubbele beglazing en zijn de meesten ook voorzien van rolluiken. De verwarming gebeurt op aardgas en de zoldervloer werd ook al reeds geïsoleerd. De badkamer werd recent nog smaakvol vernieuwd.

Betreden doen we de woning via de centrale hal vanwaar alle kamers in de woning bereikbaar zijn. De ruime woon- en eetkamer geniet dankzij de grote raampartijen over een aangename lichtinval en beschikt over een gezellige houtkachel voor tijdens de wintermaanden. De keuken is voldoende ruim en beschikt over een extra zitmogelijkheid samen met voldoende bergruimte. Via de veranda is er een zicht op de tuin.
Het slaapgedeelte omvat een apart toilet, 5 slaapkamers en de vernieuwde badkamer. Hier vinden we een meubel met dubbele lavabo en grote inloopdouche terug.

In de kelder is er een ruime inpandige garage gelegen met plaats voor 2 auto’s. Hier vinden we ook de cv-plaats terug alsook de wasplaats.
De tuin is volledig aangelegd en beschikt over een terras, tuinberging en 2 extra parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woning.

Pluspunten:
- centraal, doch rustig gelegen
- 5 slaapkamers
- mogelijkheid tot kangoeroe wonen

Menu