Langenakker 45, 3830 Wellen

Huis in Wellen

€879.000

Deze landelijk gelegen villa met praktijkruimte vindt u terug op een prachtig perceel van 10a 9ca op de Langenakker 45D te Wellen. Achter de woning heb je een vrij zicht op landbouwgrond met bomen. Rust en privacy staat hier centraal!
 
De woning werd opgetrokken in 2017 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 375 m². Er werden oa. volgende technische elementen voorzien: vloerverwarming, ventilatie D-systeem, waterontharder, domotica, alarm, camera’s, regenwaterput, zonnepanelen (6000 Wp),.. Inbouwkasten op maat in hal, living, bureau, instituut (praktijkruimte),...
 
De indeling van de woning is als volgt, via de inkomhal met gastentoilet bereik je het bureel met inbouwkasten en schuifwand. De leefruimte op parket en gashaard geeft uit op de tuin, de ruimte is opgesplitst in een zitruimte en eetkamer. De grote raampartijen zorgen voor een prachtig zicht op de tuin en de achterliggende plantages.
 
De open keuken met kookeiland is absoluut de eye-catcher en is voorzien van een werkblad in keramiek en volgende toestellen van Siemens: kookplaat inductie met geïntegreerde dampkap Bora, vaatwasmachine, combi-oven, combi stoomoven, koelkast, diepvries. De aansluitende berging is tevens te bereiken via de zij ingang.
 
De 1ste verdieping is ingedeeld in 3 slaapkamers, een douchekamer en een ruime badkamer. De masterbedroom is voorzien van een dressing. De badkamer is nog niet geïnstalleerd, de sanitaire toestellen zijn wel voorhanden en kunnen ev. overgenomen worden. De douchekamer gesitueerd zich tussen de 2 kinderkamers. Alle vertrekken zijn uiterst licht. 

Het pluspunt aan deze woning is de praktijkruimte met aparte toegang. Er is tevens een apart toilet voorzien. In de kelderverdieping bevinden zich 3 mooie ruimtes/kantoren met watervoorziening, een kitchenette, bergruimte, een technische ruimte en een opslagruimte.
 
Deze moderne villa beschikt over een westelijk georiënteerde tuin met buitenterras. Het perceel is volledig omheind met haagpartijen. De oppervlakte vult zich nog verder aan met een ruime carport voor 1 wagen, ook kunnen er meerdere wagens voor de woning staan.
 
Positieve punten van de villa:
+ Recente woning
+ Westelijk georiënteerd perceel
+ rustige ligging nabij Hasselt
+ Mogelijkheid vrij beroep/praktijkruimte
+ 3 slaapkamers
+ Zonnepanelen 6000 Wp
+ Carport 
+ Privacy
+ Gunstige EPC waarde: 66 Kwh/m² - E-peil 42

Ontdek deze prachtige villa als eerste en maak nu uw afspraak via stephanie@vestio.com of op 0474-73 64 84.
 

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

66 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.296

Pand Referentie

TKCWFT101EFF

1009 m2

375 m2

Vraagprijzen

22 May 2022€879.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu