Langenakker 45-D, 3830 Wellen

Huis Te Koop in Wellen

€849.000

Moderne, luxueuze en energiezuinige villa met praktijkruimte / wellness en 3 slaapkamers op een perceel van 10are 33ca, in het landelijke Wellen.

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 393m² en kent de volgende indeling:
Kelder: volledig ingerichte praktijkruimte 85m², 4 behandel- en/of kantoorruimtes, inloopdouche, kleedkamer, sauna, ingebouwde keuken, berging, kelder/technische ruimte met aansluiting wasmachine en droogkast.
Gelijkvloers: inkomhal voor het privé gedeelte, inkom voor het praktijkgedeelte, beiden voorzien van een gastentoilet met handenwasser, alsook inbouwkasten. Verder in het privégedeelte is een bureelruimte, woon- en eetkamer, open en volledig geïnstalleerde keuken, berging.
1e verdieping: nachthal, apart toilet met handenwasser, 2 slaapkamers met aansluitend badkamer met douche en lavabo, 3de slaapkamer met dressing en aansluitend badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet.

De woning werd tot in de puntjes afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen in exclusief design.
Door een uitgekiende materiaalkeuze is de afwerkingsgraad luxueus zonder de onderhoudsvriendelijkheid uit het oog te verliezen. Inbouwkasten, voleiken trap, grote raampartijen, afwerking met corian, waskoker,... .
De allernieuwste technieken zijn aanwezig inclusief domotica, alarm, zonnepanelen, vloerverwarming, airconditioning, ventilatie D-type Vasco II,...

Bij deze woning hoort nog een aangelegde tuin met uitzicht op de bos- en landbouwgronden. Hier is het heerlijk vertoeven!

Verkeerstechnisch zijn verschillende invalswegen in de buurt en ligt de woning op enkele minuten van Wellen centrum, waar verschillende winkels, scholen, openbaar vervoer zijn gelegen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

67 kWh/m2

Pand Referentie

L2-18FLFSEQU

1033 m2

393 m2

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

17 Oct 2022€849.000

01 Aug 2022€879.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu