Broekstraat 38A, 3830 Wellen

Huis Te Koop in Wellen

€422.121

Deze moderne woning vinden we terug in de Broekstraat, op wandelafstand van het centrum van Wellen en met een uniek zicht op het natuurgebied de Broekbeemd.

Op het gelijkvloers komen we via de inkomhal met gastentoilet in de mooie open leefruimte. Deze bestaat uit een leefruimte (zithoek, eetkamer) en open keuken met eiland. De keuken wordt volledig geïnstalleerd en is zelf te kiezen door de koper. Langs de keuken vinden we de berging. Vanuit de living hebben we een prachtig zicht op het terras en de tuin. Verder is er naast de living nog een ruimte die dienst kan doen als open bureau of speelkamer. De ruime carport biedt plaats aan 1 wagen.

Via de nachthal hebben we op de verdieping toegang tot de 4 slaapkamers, waarvan één met dressing, en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Tot slot hebben we nog een apart toilet.

De woning is voorzien van een warmtepomp voldoende isolatie en zonnepanelen om te komen aan E-peil 20: 5 jaar lang 100% korting op de onroerende voorheffing.
De afwerking is excellent met ruime budgetten voor de keuze van materialen. Momenteel kunnen keuken, badkamer, vloeren,.... nog zelf gekozen worden.
Ook de buitenaanleg is inbegrepen: Het terras wordt aangelegd de percelen worden omheind en gras wordt ingezaaid.

Meer detailinfo en plannen zijn beschikbaar op kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

5W9-0I6ZCQT1

927 m2

220 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Nov 2022€422.121



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu