Wimpel 1, 2222 Wiekevorst

Huis Te Koop in Wiekevorst

€1.370.000

Luxe gerenoveerde hoeve te Wiekevorst/Heist-op-den-Berg op een perceel van ca. 2,7 ha!
Deze magnifieke gerenoveerde hoeve (bouwjaar 1830) met 3/4 slaapkamers, 2 badkamers, luxe keuken, zitruimte, bureau, polyvalente ruimte en wijnkelder is gelegen midden in het groen, zonder enige inkijk van buren. Hier geniet u van ruimte en rust op een interessante locatie tussen Herentals, Heist-op-den-Berg en Lier!
Deze villa is in 2012 volledig gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen en het behoud van de authentieke elementen van een hoeve maar biedt anderzijds de luxe van de nieuwste technieken.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de gezellige inkomhal met apart toilet waarna u toegang heeft tot de sfeervolle woonkamer op parket met open haard. Aparte opkamer met hieronder de sfeervolle wijnkelder. Vanuit de leefruimte heeft u een aangenaam groen zicht op de oneindige tuin. Luxueuze eiken keuken met Falcon vuur, vaatwasmachine, ingebouwde koffiemachine, dubbele ijskast en dubbele diepvriezer.
Achterinkom met aansluitend de wasplaats.
Verder beschikt de villa over een zeer ruime polyvalente ruimte met ingemaakte kasten en toegang tot de kelder en een aparte bureauruimte met ingemaakte kasten, lavabomeubel, toilet en aircosysteem waardoor de woning ideaal is voor de combinatie wonen/werken.

1e verdieping:
Op de bovenverdieping vinden we allereerst de master bedroom terug. Deze is zeer ruim waardoor hier eventueel extra slaapkamers gemaakt kunnen worden. Ze is afgewerkt tot in de nok van het dak met kwalitatieve ingemaakte kasten en heeft zicht op de weilanden achteraan en zijdelings. Aansluitend de master bedroom bevindt zich een eigen badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.
Overigens bevinden er zich nog 2 kinderkamers op deze verdieping met tussenin deze kamers een tweede badkamer met douche, toilet en lavabo.

Tuin:
Deze tuin is het paradijs voor wie ruimte nodig heeft voor het houden van dieren. Zowel het weiland aan de overkant van de weg, als deze achteraan en aan de linkerzijde van de woning horen bij deze eigendom. Achteraan de woning is een overloopzwembad aanwezig dat verwarmd wordt met een warmtepomp en afgesloten kan worden met een nieuw solar roldeck. Bijhorend vinden we hier een poolhouse terug dat is uitgerust met een douche, lavabo en toilet en tot slot een praktische carport voor het plaatsen van uw wagen.

Bijzonderheden:
- Elektriciteit vernieuwd in 2021
- Alarm (sensoren + raamcontacten boven) en camerabewaking aanwezig
- ideaal perceel voor het houden van dieren (+/- 2,7 ha)
- overloopzwembad met warmtepomp en poolhouse
- karaktervolle hoeve met de moderne luxe
Documenten EPC Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

297 kWh/m2

Pand Referentie

Z-8B95P1Q-FH

27638 m2

379 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€1.370.000

26 Aug 2022€1.570.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu