Wimpel 1, 2222 Wiekevorst

Huis Te Koop in Wiekevorst

€1.370.000

Prachtig, karaktervolle en volledig gerenoveerde hoeve te Wiekevorst/Heist-op-den-Berg omringd door weilanden en natuur op een perceel van maar liefst 2,7 hectare.

Indeling en omschrijving:
Gelijkvloers:
Centrale inkomhal met gastentoilet en eiken trap naar de bovenverdieping.
Aan de linkerkant van de woning betreden we de gezellige leefruimte met o.a. open haard en grote raampartij uitkijkend op de volledig aangelegde tuin en achtergelegen weilanden. Daarnaast is er een opkamer voorzien ingericht als speelkamer en een wijnkelder.
Aansluitend aan de leefruimte en ook toegankelijk via de inkomhal, bevindt zich de prachtige eiken leefkeuken met kookeiland.
De keuken is voorzien van veel natuurlijke lichtinval, natuurstenen werkblad en volledig geïnstalleerd met o.a. spoelbak in natuursteen, dubbele ijskast diepvriezer, ingebouwde koffiemachine en Falcon vuur. Aparte wasplaats en koele berging zijn aansluitend voorzien.
Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken is de tuin toegankelijk.
Aan de rechterzijde van de woning is er een polyvalente ruimte voorzien, volledig ingericht met ingemaakte kasten en aansluitend aparte ruimte, heden ingericht als bureaukamer met boekenkast, kitchenette, apart toilet en airco. Deze ruimte is toegankelijk via aparte inkomdeur vanuit straatzijde en is dus ideaal om als praktijkruimte of voor vrij beroep te dienen.
Het gelijkvloers is volledig ingelegd met Belgische hardsteen en eikenhouten parket in de leefruimte.
1ste verdieping:
De bovenverdieping bestaat uit ruime masterbedroom met dressing en aansluitend badkamer. Deze bestaat uit dubbele lavabo met meubel, inloopdouche en ligbad met TV-aansluiting. Verder door zijn er nog 2 slaapkamers voorzien met een aparte douchekamer tussen beide kamers in.

Tuin:
Aangelegde tuin, zuidwest georiënteerd, bestaande uit graspartijen, bomen en struiken en uitgestrekt zicht op weilanden.
Het weiland achteraan en aan de overkant van de straat behoren ook tot deze eigendom. Net achter de woning bevindt zich de poolhouse en het volautomatisch overloopzwembad. Dit wordt verwarmd met warmtepomp en kan automatisch gesloten worden met een roldeck. De poolhouse is voorzien van badkamer, keuken en overdekt terras met haard.
Aan de rechterzijde van de woning is een ruime oprit voorzien met dubbele automatische poort en verder door een carport voor het plaatsen van 2 wagens en een fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Totaalrenovatie 2012
- Duurzame afwerking
- Elektriciteit conform
- Zonnepanelen
- Alarm- en camerabewaking aanwezig
- Geluidsinstallatie (binnen als buiten)
- Overloopzwembad
- Regenwaterput
- Volledig omheind
- Behoud authentieke elementen

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

ZR3UJ6L9X1CH

27638 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€1.370.000

Menu