Assenedesteenweg 122, 9060 Zelzate

Huis in Zelzate

€297.000

Gezellige open bebouwing met 3 slaapkamers, terras en tuin nabij scholen, invalswegen en winkels en slechts op 1km van het centrum van Zelzate!
Bent u op zoek naar een gezellige, charmante en perfect onderhouden woning nabij het centrum van Zelzate? Zo gevonden met Era Ryckaert!
De zeer vlotte verbinding naar Gent, Eeklo, Antwerpen en Terneuzen en de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer zijn slechts enkele troeven van deze woning.
Bovendien is dit de ideale starterswoning of voor een gezin met kinderen!
Via de inkomhal komt u in de mooie leefruimte terecht met zicht op het terras en de grote tuin. Daar heeft u ook de toegang naar het terras en de tuin. Aansluitend heeft u de grote en lichtrijke keuken, voorzien van alle toestellen en comfort. Indien u zich verder in de woning begeeft, komt u in de gezellige woonkamer terecht. Op het gelijkvloers kan u ook de badkamer terugvinden voorzien van ligbad, enkele wastafel en toilet. Naast de badkamer heeft u een extra berging om bijvoorbeeld uw boodschappen op te bergen.
Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers waarvan er één is omgevormd tot een bureauruimte. Er is ook een extra bergruimte die toegankelijk is via de nachthal.
Een extra troef van deze woning is de carport en bovendien kan u parkeren op eigen terrein. Via de carport heeft u toegang tot het bijgebouw dat kan dienen als extra ruimte voor bijvoorbeeld al uw tuinmateriaal.
Kortom, bent u nieuwsgierig naar deze woning en wenst u een bezoek in te plannen? Neem dan snel met ons contact op!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

609 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€100

Pand Referentie

JH0Z4MK2822Q

816 m2

153 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Aug 2022€297.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu