Assenedesteenweg 53, 9060 Zelzate

Huis Te Koop in Zelzate

€379.000

Deze woning bestond vroeger uit twee appartementen die in 2008 werden samengevoegd. Daardoor beschikt ze over een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 328m² en is ze dus ideaal voor grote gezinnen of als zorgwoning/kangoeroewoning.

De ligging is interessant door enerzijds de vlotte verbinding met Gent en omstreken via de bus en de R4/E34 maar anderzijds ook doordat alle basisvoorzieningen op wandelafstand zijn. Vlakbij vindt u supermarkten waaronder de Smatch en de Jumbo, verschillende bakkers en slagers, en meerdere scholen.

De indeling:
U komt binnen in de hal met aparte gastentoilet. Van hieruit komt u in de eetkamer die grenst aan de gezellige leefruimte met kachel en de moderne keuken. Deze ruimtes zijn allen zeer ruim. Verder vindt u op het gelijkvloers één badkamer met ruime inloopdouche terug en de garage die gebruikt kan worden als opslagplaats of om een fiets of motor in te parkeren.

Op het eerste verdiep zijn er twee slaapkamers en een grote ruimte die de vroegere leefruimte van het bovenste appartement was. Mits enkele aanpassingen kunnen hier nog één of twee extra kamers uit gemaakt worden. De tweede badkamer bevindt zich ook op het eerste verdiep en beschikt over een ligbad. Tegenover de tweede badkamer is nog een aparte toilet.

Op het tweede verdiep zijn er wederom twee slaapkamers en een ruime kamer tussen de twee die op meerdere manieren gebruikt kan worden.

De woning beschikt over een ruime zuid gerichte tuin die nog deels aan te leggen is. Achterin de tuin staat er nog een tuinberging die in twee delen gecompartimenteerd is. Momenteel wordt één deel als berging gebruikt en één deel als hondenhok.

De woning is uiterlijk beschikbaar twee maanden na akte. Een verkoop via een aankoop-verkoopbelofte is ook een mogelijkheid.
Eventueel een verkoop met huurcontract (lange termijn) is ook te bespreken.

Contacteer Top Vastgoed voor een bezoek via 0475 700 700 of per mail.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

150 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€776

Pand Referentie

DY8LXFP7PD09

454 m2

328 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

15 Oct 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu