Van Hemelrijcklei 82, 2930 Brasschaat

Appartement in Brasschaat

€199.000

Luxueuze en zonnige service Flat met 1 slaapkamer in een groene omgeving!

Ligging: Prins Kavelhof Brasschaat, vlakbij AZ Klina, gemeentepark en het centrum
Indeling: inkomhal, 1 slaapkamer, badkamer, berging, leefruimte met geïnstalleerde keuken, nachthal, terras.

Omschrijving:  Op dit domein zijn in 2017, 191 assistentiewoningen opgericht verdeeld over 12 gebouwen. Elke unit is voorzien om zelfstandig te blijven wonen, maar is tevens ingericht naar uw persoonlijke noden (rolstoelvriendelijk ingericht).
Er is dagelijks woon-assistentie aanwezig waarvoor u een dagforfait betaalt. Het ziekenhuis AZ Klina ligt op een boogscheut en u kan op het domein rond kuieren of (Coronaproof) deelnemen aan activiteiten.
Het appartement is gelegen op de 4de verdieping van het F-blok. We betreden het appartement via de gemeenschappelijke inkomhal waar u de lift kan nemen. Het appartement bestaat uit twee delen met aan de linkse kant de woonkamer dewelke heel lumineus is door de grote raampartij. Tevens heeft u hierdoor een prachtig uitzicht over het gehele domein. De open keuken biedt alle comfort en luxe omdat deze uitgerust is met alle gebruikelijke toestellen (vaatwasser, oven, kookplaat, dampkap en koelkast). Aan de rechtse kant van het appartement bevinden zich de ruime slaapkamer met een parketvloer en de badkamer met douche, wastafel, linnenkast en toilet. Beide delen worden afgescheiden door de nachthal/ inkomhal.  Verder is er nog een bergruimte met aansluiting voor een wasmachine en een droogkast.
Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen en straalt een zekere luxe uit. Bovendien werd het volledige appartement voorzien van lichtarmaturen en gordijnen. Mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats.

Bovenop de huurprijs komen nog de assistentiekosten. Deze bedragen €11,10 per dag per appartement, hierbij inbegrepen zit:- Brandverzekering- Inboedelverzekering- De activiteiten van de woonassistent- Gebruik van oproepsysteem (24/24)- Het gebruik, onderhoud en de verwarming van de gemeenschappelijke ruimten- Het onderhoud en de herstellingen aan de gemeenschappelijke gebouwen en al zijn technische installaties (bv. lift)- Onderhoud van de ramen aan buitenzijde- Gebruik en onderhoud van de tuin en fietsenstalling (elektrisch opladen mogelijk)- Aansluitkosten voor televisie, telefoon en internet
Bijzonderheden:- Mogelijkheid tot extra diensten: (warme maaltijden, poets- en boodschappenhulp... )
- Dagbesteding in ontmoetingsruimte
- Groen domein
- Vlakbij AZ Klina
- Nabij het centrum
- Ventilatiesysteem type D- EPC:  92,16 kwh/m²/j

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

9216 kWh/m2

Pand Referentie

SGN4WZHJ8PXQ

60 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 May 2022€199.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu